Hoe De Batterijcapaciteit Te Vergroten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Batterijcapaciteit Te Vergroten?
Hoe De Batterijcapaciteit Te Vergroten?

Video: Hoe De Batterijcapaciteit Te Vergroten?

Video: Hoe De Batterijcapaciteit Te Vergroten?
Video: 6 accutips voor je iPhone: verleng je batterijduur! 2024, Mei
Anonim

Veel telefoonbezitters merken dat de batterij na enige tijd van gebruik veel sneller leeg begint te raken dan voorheen. Zijn er manieren om de oorspronkelijke capaciteit terug te krijgen?

Hoe de batterijcapaciteit te vergroten?
Hoe de batterijcapaciteit te vergroten?

instructies:

Stap 1

Allereerst wordt de capaciteit van de batterij verminderd door oneigenlijk gebruik. Neem de volgende richtlijnen in acht. De telefoon moet warm worden gehouden in de slaapstand, omdat de batterij bang is voor vorst. Draag hem in de winter in de binnenzak van je jas en probeer hem niet lang uit de kou te houden. Vermijd ook oververhitting, bijvoorbeeld door de telefoon in de zon te laten liggen. De optimale bedrijfstemperatuur is van 0 tot 35 graden. Ontlaad de batterij ongeveer 2 keer per maand tot nul en laad deze vervolgens op tot het maximale niveau. Laad uw telefoon niet te lang op - dit leidt vaak tot een afname van de batterijcapaciteit.

Stap 2

Als de batterij nog steeds te snel leeg begint te raken, probeer dan het volgende. Laad hem niet op vanaf een computer, maar via een vast stopcontact. Het hangt af van het stroomsterkteniveau en veel gebruikers merken dat elk apparaat beter oplaadt via het stopcontact.

Stap 3

Ontlaad de batterij volledig en laad hem meerdere keren in korte tijd op. Hiermee kunt u de oorspronkelijke capaciteit voor een tijdje herstellen, maar alles keert snel terug naar zijn oorspronkelijke positie.

Stap 4

Om de telefoon langer te laten werken in de offline modus, schakelt u alle onnodige energieverbruikers uit: verminder de helderheid van de achtergrondverlichting in het instellingenmenu en de duur ervan, verwijder onnodige game-applicaties die u zelden gebruikt, schakel wifi- en Bluetooth-verbindingen uit. Als je een nieuwe telefoon hebt die de mogelijkheid heeft om over te schakelen naar de vliegtuigmodus, start deze dan op wanneer je een gebied binnenkomt met een zwakke verbinding. Het vinden van het netwerk trekt de batterij erg snel leeg. Deze acties besparen batterijvermogen en stellen u in staat de levensduur van de telefoon te verlengen zonder op te laden voor bijna een dag.

Stap 5

Als de batterij de lading niet goed vasthoudt, is het gewoon tijd om deze te vervangen. Moderne technologieën laten nog geen significante capaciteitsverhoging thuis toe. Er zijn een aantal alternatieve methoden, bijvoorbeeld een batterij 's nachts in de vriezer leggen, maar de effectiviteit ervan is door geen enkel onderzoek bevestigd. Het kopen van een nieuwe batterij lost het probleem gemakkelijk op en u hoeft uw telefoon niet te vervangen.

Aanbevolen: