Een Mobiele Agent Instellen Op Samsung

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Agent Instellen Op Samsung
Een Mobiele Agent Instellen Op Samsung

Video: Een Mobiele Agent Instellen Op Samsung

Video: Een Mobiele Agent Instellen Op Samsung
Video: Internet instellen op een Android smartphone 2024, Mei
Anonim

Het Agent-programma is niet alleen beschikbaar voor computergebruikers, maar ook voor eigenaren van mobiele apparaten. Er zijn verschillende opties voor deze toepassing, afhankelijk van uw telefoonmodel.

Een mobiele agent instellen op Samsung
Een mobiele agent instellen op Samsung

instructies:

Stap 1

Stel internettoegang in op uw Samsung-telefoon, dit doet u in het gedeelte Verbindingen van het menu. Geef het toegangspunt op dat wordt gebruikt in de instellingen van uw mobiele netwerkoperator. Noteer de login en het wachtwoord om verbinding te maken. U kunt deze gegevens verkrijgen op de officiële website van de operator of door een verzoek te sturen om automatische parameters te ontvangen die van toepassing zijn op het ontvangen sms-bericht.

Stap 2

Nadat u de internetinstellingen hebt toegepast, start u uw mobiele apparaat opnieuw op en start u de mobiele browser terwijl u verbinding maakt met internet via de verbinding die u hebt gemaakt. Voer het volgende adres in de adresbalk in: https://agent.mail.ru/cgi-bin/gprs. Voer de modelnaam van uw mobiele telefoon in, voer het nummer in om een sms-bericht met instructies te ontvangen. U kunt het installatieprogramma ook downloaden vanaf uw computer.

Stap 3

Lees de ontvangen instructies over de compatibiliteit van het platform van uw mobiele Samsung-apparaat met de software. Als u uw model niet in de lijst vindt, neem dan contact op met uw mobiele provider om het probleem op te lossen of de redenen te achterhalen waarom de applicatie niet kan worden geïnstalleerd.

Stap 4

Download de software die bij u past via de volgende link: https://agent.mail.ru/. Gebruik een van de juiste methoden om het installatieprogramma te downloaden, bijvoorbeeld door het installatieprogramma naar uw computer te downloaden. Daarna moet je je telefoon op je pc aansluiten met de meegeleverde USB-kabel of Bluetooth-verbinding. Onthoud de map waar u het installatiebestand hebt gekopieerd.

Stap 5

Installeer de applicatie op uw mobiele apparaat en start deze vervolgens vanuit de lijst met geïnstalleerde applicaties. Houd er rekening mee dat als er geen mogelijkheid is om uw telefoon op een computer aan te sluiten, u de agent kunt downloaden via een sms-bericht of deze kunt downloaden van de mobiele portal. Voer de verbindingsparameters van uw provider in de verbindingsinstellingen in.

Aanbevolen: