Het Nummer Van Een Inkomende Oproep Bepalen

Inhoudsopgave:

Het Nummer Van Een Inkomende Oproep Bepalen
Het Nummer Van Een Inkomende Oproep Bepalen

Video: Het Nummer Van Een Inkomende Oproep Bepalen

Video: Het Nummer Van Een Inkomende Oproep Bepalen
Video: Apple iPhone SE iOS 15.2 Viber, WhatsApp & Cellular Incoming Call Ringtones 2024, Mei
Anonim

Als een abonnee van een van de grootste telecomoperators (MegaFon, Beeline of MTS) op een bepaald moment het nummer van een inkomende oproep moet bepalen, kan hij een dienst genaamd "Account Detailing" bestellen. Bovendien kunt u met zijn hulp de nummers van uitgaande oproepen, nummers waarnaar sms'jes zijn verzonden, het tijdstip van bellen en ontvangen, en nog veel meer achterhalen. Vergeet de automatische nummerweergave niet (door deze aan te sluiten, kunt u alle inkomende nummers identificeren).

Het nummer van een inkomende oproep bepalen
Het nummer van een inkomende oproep bepalen

instructies:

Stap 1

Abonnees die de communicatiediensten van de MegaFon-operator gebruiken, kunnen een speciaal zelfbedieningssysteem gebruiken om de dienst Account Detailing te activeren, de zogenaamde Servicegids. Zoeken ernaar kost u niet veel tijd: bezoek gewoon de officiële website van het bedrijf en klik vervolgens op het gedeelte met de juiste naam erop. Vergeet niet dat een volledige lijst van de beschikbare secties op de site aan de linkerkant van de pagina staat. Bovendien is het mogelijk om de accountgegevens met deze operator te verbinden via elke communicatiesalon van het bedrijf of via het technische ondersteuningsbureau van abonnees.

Stap 2

Als u verbonden bent met een MTS-operator, gebruikt u het speciale USSD-verzoeknummer * 111 * 551 # om de details van uw persoonlijke account te bestellen en drukt u op de belknop. Met dit nummer kunnen alle gebruikers de informatie ontvangen waarin ze geïnteresseerd zijn over de acties die de afgelopen drie dagen met het account zijn uitgevoerd. Onthoud ook het verkorte nummer 1771 dat tot uw beschikking staat. Om de dienst te activeren, moet u er een sms-bericht naar sturen, waarvan de tekst de code 551 moet bevatten. "Mobiele portal" is een zelfbedieningssysteem, het maakt het ook mogelijk MTS-abonnees ontvangen de nodige informatie over de status persoonlijk account. Dit systeem bevindt zich op de officiële website van het bedrijf.

Stap 3

Bent u een gebruiker van het Beeline-netwerk, dan heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag een detaillering van uw persoonlijke account te bestellen. Door de service te activeren, leert u niet alleen over inkomende nummers, maar ook uitgaande nummers, evenals over het type van alle oproepen, hun datum, de duur van elke oproep, de kosten van oproepen, over het verzenden van sms-berichten en nog veel meer. U kunt accountgegevens koppelen op de officiële website van telecomoperator Beeline. U hoeft alleen een speciaal aanvraagformulier in te vullen en op te sturen. Houd er rekening mee dat de beschreven methode beschikbaar is voor abonnees van alle betalingssystemen (zowel krediet als voorschot).

Stap 4

In tegenstelling tot accountdetails is de nummerherkenningsservice volledig gratis. U kunt het activeren met de Beeline-operator met het nummer 067409061 of * 110 * 061 #.

Stap 5

MegaFon-abonnees hoeven de identifier niet te verbinden. Het activeert zichzelf zodra de simkaart is geregistreerd op het netwerk. Maar vergeet niet dat als de anti-caller-ID is gekoppeld aan een andere persoon, uw beller-ID u niet kan helpen.

Stap 6

Beller-ID in MTS is verbonden door USSD-nummer * 111 * 44 # of door een sms-bericht te sturen naar nummer 111. Geef in de tekst van het bericht de code 2113 op.

Aanbevolen: