Hoe Een Beschermglas Op Een Smartphonescherm Te Plakken?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beschermglas Op Een Smartphonescherm Te Plakken?
Hoe Een Beschermglas Op Een Smartphonescherm Te Plakken?

Video: Hoe Een Beschermglas Op Een Smartphonescherm Te Plakken?

Video: Hoe Een Beschermglas Op Een Smartphonescherm Te Plakken?
Video: Hoe plak je een screenprotector 2024, Mei
Anonim

Veiligheidsglas heeft veel voordelen ten opzichte van screenprotectors. Een van deze voordelen is het gemak van lijmen.

Hoe een beschermglas op een smartphonescherm te plakken?
Hoe een beschermglas op een smartphonescherm te plakken?

Ondanks het feit dat u geen specialist hoeft in te huren om een beschermend glas op het scherm van een smartphone te installeren, moet u bij het uitvoeren van dit werk enkele subtiliteiten onthouden, zonder welke het niet met succes zal worden bekroond.

goed geselecteerd glas (niet alleen in grootte, maar ook in kenmerken) beschermt het scherm van de smartphone tegen voldoende mechanische belasting. Bovendien verbrijzelt het glas zelf niet bij het verbrijzelen, waardoor het risico op letsel voor de eigenaar van de telefoon wordt verkleind. Ook maken de oleofobe eigenschappen van glas het gebruik van een smartphone gemakkelijker (vingerafdrukken zijn bijna onzichtbaar op zo'n bril).

Hoe het beschermglas te plakken:

1. Open de verpakking met het beschermglas. Houd er rekening mee dat als de kit geen speciaal vochtig doekje bevat voor het reinigen van het smartphonescherm, u dit extra moet aanschaffen voordat u de volgende stappen uitvoert. U kunt ook een microvezeldoek gebruiken om het scherm van uw telefoon schoon te maken.

Het is niet nodig om een microvezeldoek te kopen bij een winkel die smartphones en andere elektronica verkoopt, aangezien de prijzen voor dit soort producten daar meestal te duur zijn. Ga gewoon naar een willekeurige bouwmarkt.

2. Voordat u het glas lijmt, moet u het scherm van de smartphone grondig reinigen van vuil, vingerafdrukken en stof. Dit dient te gebeuren met een microvezeldoek en een speciale doek gedrenkt in alcohol.

3. Verwijder de folie van het beschermglas. Plaats het glas op het smartphonescherm zodat de locatie van de sleuven in het glas samenvalt met de positie van de luidspreker, camera, knop.

4. Druk op het midden van het glas en de wederzijdse aantrekkingskracht van de oppervlaktemoleculen doet de rest voor je. Glas geplaatst!

Als u na het installeren van het glas een stofje of een haar per ongeluk tussen het beschermende glas en het smartphonescherm ziet, probeer dan niet de rand van het glas op te tillen om het vuil eruit te halen, aangezien de kans op succes van dergelijke een operatie is klein.

Aanbevolen: