Een Telefoonnummer Onthouden

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Onthouden
Een Telefoonnummer Onthouden

Video: Een Telefoonnummer Onthouden

Video: Een Telefoonnummer Onthouden
Video: Hoe Deze Man zijn Geheugen Traint & Een Heel Spel Kaarten Uit Zijn Hoofd Leert! 2024, Mei
Anonim

Er zijn situaties waarin een belangrijk telefoonnummer verloren gaat. Of gewoon niet opgenomen. En plotseling komt het moment dat het nodig is om het te onthouden, maar hier zijn geen gegevens van. Hoe te zijn?

Een telefoonnummer onthouden
Een telefoonnummer onthouden

instructies:

Stap 1

Als u minstens één keer een vergeten telefoonnummer hebt gebeld vanaf uw mobiele of huistelefoon, onthoud dan de exacte of ten minste de geschatte datum van de oproep. Bestel een gedetailleerd gesprek voor de verwachte periode bij uw mobiele provider. Door de telefoonnummers die u kent uit de lijst te filteren, kunt u het nummer berekenen dat u zoekt. Het is iets moeilijker om de details van oproepen te krijgen van een organisatie die een vaste telefoon bedient.

Stap 2

Als er meer of minder gedetailleerde informatie over de abonnee is bewaard, zoek dan zijn telefoonnummer op met behulp van de beschikbare informatie. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door het telefoonnummer van een rechtspersoon te zoeken. Hier wordt u geholpen door verschillende telefoongidsen, informatiediensten, internet. Het is veel moeilijker om op deze manier het telefoonnummer van een particulier te onthouden. Vooral het celnummer.

Stap 3

Als het nummer op papier is geschreven en verloren is gegaan, maar het vel dat onder het verloren vel lag, is bewaard gebleven, moeten er afdrukken van uw aantekeningen op staan. Sluit deze methode om een vergeten telefoonnummer te onthouden niet uit.

Stap 4

Probeer psychologische geheugentechnieken te gebruiken. Ze zijn gebaseerd op de meest realistische weergave van de omgeving op het moment dat u uw verloren telefoonnummer zag en mogelijk opnam. Natuurlijk zijn dergelijke methoden niet voor iedereen geschikt en geven ze geen snel en honderd procent resultaat. Maar aan de andere kant zal langdurig oefenen u helpen om andere vergeten gegevens in de toekomst op een vergelijkbare manier te onthouden.

Stap 5

Ga naar een hypnoloog. Vraag hem om je in een hypnologische trance te brengen om de vergeten informatie nauwkeurig te onthouden. Maar houd er rekening mee dat de diensten van een goede arts niet goedkoop zijn, en het is beter om niet naar de slechte te gaan. Deze methode overtreft psychologische methoden in termen van effectiviteit, maar geen enkele goede arts geeft ook een volledige garantie.

Aanbevolen: