Hoe Installeer Ik Een Agent Op Een Samsung

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Agent Op Een Samsung
Hoe Installeer Ik Een Agent Op Een Samsung

Video: Hoe Installeer Ik Een Agent Op Een Samsung

Video: Hoe Installeer Ik Een Agent Op Een Samsung
Video: How to Disable the Security Log Agent Samsung Galaxy Notification 2024, April
Anonim

Als u de agent op de Samsung wilt installeren, kunt u dat op twee manieren doen. De eerste methode omvat de directe installatie van de applicatie op de telefoon vanaf internet. De tweede methode omvat het gebruik van een computer om de agent te installeren.

Hoe installeer ik een agent op een Samsung
Hoe installeer ik een agent op een Samsung

Noodzakelijk

Computer, mobiele telefoon, internet

instructies:

Stap 1

Directe installatie van de agent op de Samsung. Allereerst moet u vanaf uw telefoon naar internet gaan, waar u de mail.ru-pagina moet bezoeken. Op deze pagina vindt u de link om de agent te downloaden en de applicatie naar uw telefoon te downloaden. Nadat de download is voltooid, voert u het gedownloade installatieprogramma uit en wacht u tot de agent op uw telefoon is geïnstalleerd. Start uw mobiele telefoon opnieuw op door deze uit en aan te zetten. Ga vervolgens weer online en voer vervolgens de gedownloade applicatie uit. Als je al een account hebt bij de mail.ru-service, gebruik dan het aanmeldingsformulier voor het programma door je gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in te voeren. Als je geen account hebt bij deze dienst, registreer je dan via de daarvoor bestemde interface.

Stap 2

Voorbereiden om de agent op de Samsung te installeren. In eerste instantie moet u een speciaal programma op uw computer installeren waarmee u uw telefoon op uw computer kunt aansluiten. Om dit te doen, is er een schijf die bij de telefoon moet worden geleverd. Nadat u de vereiste software hebt geïnstalleerd, sluit u uw telefoon aan op uw computer.

Stap 3

Het installeren van de agent is geen telefoon via een pc. Download de vereiste versie van de mobiele agent naar uw computer. Bezoek hiervoor ook de site mail.ru. Zodra het installatieprogramma op uw computer staat, zet u het over naar uw telefoon in de map met andere applicaties. Nadat u de agent naar de telefoon hebt overgebracht, installeert u de toepassing door het installatiebestand op de telefoon te openen. Zodra de installatie is voltooid, moet u dezelfde stappen volgen als beschreven in de eerste stap.

Aanbevolen: