Hoe De Telefoon Te Bepalen, Als Er Een Adres Is?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Te Bepalen, Als Er Een Adres Is?
Hoe De Telefoon Te Bepalen, Als Er Een Adres Is?

Video: Hoe De Telefoon Te Bepalen, Als Er Een Adres Is?

Video: Hoe De Telefoon Te Bepalen, Als Er Een Adres Is?
Video: Skip Trace For Free - Find Person By Phone Number, By Address, By Name, and more. 2024, Mei
Anonim

Het bepalen van het vaste telefoonnummer op de woonplaats van de abonnee kan tegenwoordig op verschillende manieren. Je hebt hier wat tijd voor nodig.

Hoe de telefoon te bepalen, als er een adres is?
Hoe de telefoon te bepalen, als er een adres is?

Noodzakelijk

Telefoongids, computer, elektronische telefoongids

instructies:

Stap 1

De moeilijkste manier om een telefoonnummer op het adres van een abonnee te vinden, is door ernaar te zoeken via de telefoongids. Als u alleen het adres van een persoon kent, moet u vele pagina's van het boek doorbladeren voordat u zijn nummer vindt. Een ander ding is wanneer u, samen met het woonadres, de naam van de abonnee weet, in welk geval het zoeken naar zijn telefoonnummer sterk wordt vereenvoudigd. U kunt tegenwoordig bij elke kiosk een telefoongids kopen.

Stap 2

Een eenvoudigere en logischere manier om een telefoonnummer te bepalen, is door de helpdesk te bellen. Nadat u de telefoniste het adres van de woonplaats van de persoon heeft meegedeeld, krijgt u zijn telefoonnummer. Houd er rekening mee dat deze service vandaag wordt betaald.

Stap 3

De eenvoudigste manier om het telefoonnummer van een abonnee op zijn adres te vinden, is door ernaar te zoeken via de elektronische versie van de telefoongids. Eerst moet u een soortgelijk programma op uw computer installeren (u kunt het downloaden op internet of kopen bij een verhuurkantoor in de stad). Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, voert u het uit, voert u de juiste gegevens in het adresveld in en klikt u op de knop "Zoeken". Binnen een paar seconden geeft het programma het telefoonnummer van de abonnee waarin u geïnteresseerd bent.

Aanbevolen: