Een Sagem-telefoon Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Een Sagem-telefoon Ontgrendelen
Een Sagem-telefoon Ontgrendelen

Video: Een Sagem-telefoon Ontgrendelen

Video: Een Sagem-telefoon Ontgrendelen
Video: sagem phone unlocking codes 2024, Mei
Anonim

Sommige modellen mobiele telefoons van Sagem hebben een handige functie: de toegang tot de telefoon blokkeren wanneer deze is ingeschakeld. Om met het apparaat te gaan werken, moet u een speciale code invoeren. Maar als u deze code verliest, is het nogal moeilijk om toegang te krijgen tot de telefoonfuncties.

Een Sagem-telefoon ontgrendelen
Een Sagem-telefoon ontgrendelen

Noodzakelijk

  • - Sagem-telefoon;
  • - SagI Maker-software;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Sagem-telefoons hebben, in tegenstelling tot mobiele apparaten van andere fabrikanten, het toegangssysteem aanzienlijk veranderd. Elke keer dat u de simkaart of batterij vervangt, wordt de vereiste code ingevoerd, vergelijkbaar met het invoeren van een pincode. Gewoonlijk stelt een persoon de code in, bevestigt deze en vergeet deze gelukkig. Bij aankoop van een nieuwe simkaart, bijv. bij het wijzigen vraagt de telefoon u om de code in te voeren. Installeer Sagem Maker om de beveiliging van uw telefoon te omzeilen.

Stap 2

Verbind vervolgens uw telefoon met uw computer of een ander draagbaar apparaat. Gebruik een speciale kabel, waarvan de ene stekker op de telefoon is aangesloten, de andere op de USB-connector op de computer. Wanneer verbonden, verschijnt het verbindingsselectiemenu op het telefoonscherm. Kies een van de verschillende opties, want het programma heeft alleen een verbinding nodig.

Stap 3

Bij verbinding krijgt uw telefoon een van de com-poorten toegewezen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat ze overeenkomen. Om de blokkering op te heffen, moet u verbinding maken via de poorten, waarvan de nummers 1 tot 4 zijn. U kunt het poortnummer achterhalen via "Apparaatbeheer". Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer en selecteer Eigenschappen. Klik in het geopende venster op het tabblad "Hardware" en druk op de bijbehorende knop.

Stap 4

Bekijk in het venster Taakbeheer alle open poorten. Als aan de telefoon een poort is toegewezen waarvan het aantal buiten de aangegeven limieten valt, moet deze daarom worden omgeschakeld. Koppel het apparaat los van de computer om opnieuw verbinding te maken. Kies een andere modus, sluit bijvoorbeeld aan als modem. Controleer nogmaals de juistheid van de poort in apparaatbeheer en dan kun je overgaan tot deblokkeren.

Stap 5

Voer het programma uit dat op uw computer is geïnstalleerd. Ga naar het Connect-blok in het hoofdvenster en selecteer de gewenste poort, die overeenkomt met de echte. Druk nu op de Read Phone-knop en de vergeten code wordt weergegeven in het veld Gebruikerscode.

Aanbevolen: