Hoe Een Mobiele Telefoon Een Modem Vervangt

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon Een Modem Vervangt
Hoe Een Mobiele Telefoon Een Modem Vervangt

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Een Modem Vervangt

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Een Modem Vervangt
Video: Je mobiel als modem - Tethering (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

Om het gprs-internet aan te sluiten, zorg je voor een datakabel, stuurprogramma's die op de computer moeten zijn geïnstalleerd om deze met de telefoon te synchroniseren, evenals de benodigde software. In de regel is dit allemaal aanwezig op de schijf die bij de telefoon wordt geleverd. Zorg ervoor dat de schijf geschikt is voor uw telefoonmodel voordat u deze aanschaft.

Hoe een mobiele telefoon een modem vervangt
Hoe een mobiele telefoon een modem vervangt

instructies:

Stap 1

Installeer stuurprogramma's voor uw telefoon op uw computer. Het kan zijn dat u stuurprogramma's moet installeren voordat u uw telefoon op uw computer aansluit, dus lees de installatie-instructies zorgvuldig door. Om een correcte werking van de telefoon als modem te garanderen, selecteert u bij het installeren van stuurprogramma's "Stuurprogramma's installeren vanaf een opgegeven locatie". Implementeer ze waar ze zijn opgeslagen en selecteer in het dialoogvenster. Verbind je telefoon met je computer via een datakabel en zorg ervoor dat de software hem "ziet".

Stap 2

Installeer stuurprogramma's voor uw telefoon op uw computer. Het kan zijn dat u stuurprogramma's moet installeren voordat u uw telefoon op uw computer aansluit, dus lees de installatie-instructies zorgvuldig door. Om een correcte werking van de telefoon als modem te garanderen, selecteert u bij het installeren van de stuurprogramma's "stuurprogramma's installeren vanaf de opgegeven locatie". Zoek de stuurprogramma's waar ze zijn opgeslagen en selecteer ze in het dialoogvenster. Verbind je telefoon met je computer via een datakabel en zorg ervoor dat de software hem "ziet".

Stap 3

Bel de serviceafdeling van je provider en vraag de instellingen op voor de gprs-internetverbinding voor zowel de telefoon als de computer. Je ontvangt een sms met de instellingen, activeer ze en sla ze op als actief profiel. Stel vervolgens een nieuwe verbinding in volgens de instructies van de operator. Uw telefoon moet verbonden zijn met uw computer wanneer u uw internetverbinding instelt.

Stap 4

Gebruik de Opera mini-browser om verkeer te besparen. Download en installeer de Java-emulator om te starten en open vervolgens de Opera-toepassing. Tijdens het surfen op internet comprimeert de browser tot zeventig procent van het verkeer, wat de kosten van internet aanzienlijk verlaagt. U kunt ook het downloaden van afbeeldingen uitschakelen, waardoor de hoeveelheid verbruikt verkeer wordt geminimaliseerd.

Aanbevolen: