Een Foto Op Je Telefoon Wijzigen

Inhoudsopgave:

Een Foto Op Je Telefoon Wijzigen
Een Foto Op Je Telefoon Wijzigen

Video: Een Foto Op Je Telefoon Wijzigen

Video: Een Foto Op Je Telefoon Wijzigen
Video: iOS 14 UITLEG hoe je je telefoon kan personaliseren! *tips, widgetsmith, app icon foto’s & meer!* 2024, April
Anonim

De eigenaren van mobiele telefoons installeren vaak afbeeldingen en foto's die voor hen prettig zijn in plaats van de standaard screensaver. Vaak past een foto op je telefoon bij je huidige stemming. Als de stemming verandert, kun je de afbeelding veranderen.

Een foto op je telefoon wijzigen
Een foto op je telefoon wijzigen

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon de mogelijkheid heeft om de afbeelding in te stellen en te wijzigen. Dit is een zeer belangrijk punt dat niet mag worden genegeerd. Veel oudere telefoons die nog in gebruik zijn, ondersteunen deze functionaliteit niet. Om meer te weten te komen over de bestaande functies van uw telefoon en het gebruik ervan, kunt u beter de instructies raadplegen die bij de telefoon zelf zijn geleverd. Als de bijbehorende instructies niet kunnen worden gevonden, moet u de telefooninstellingen intuïtief begrijpen.

Stap 2

Selecteer de afbeelding of foto die u wilt instellen. Als iemand anders de foto op zijn telefoon heeft, vraag hem dan om deze via Bluetooth of MMS naar je te sturen. Als de foto op een computer staat, downloadt u deze naar uw telefoon met een speciale adapterkabel of naar een geheugenkaart met een kaartlezer. Als uw telefoon een ingebouwde fotocamera heeft, kunt u zelf een foto maken en deze op uw telefoon installeren. Onthoud vooral in welke map je het hebt opgeslagen.

Stap 3

Nu moet je de foto vinden. Selecteer in het hoofdmenu van uw telefoon het gedeelte "Galerij". Deze sectie bevat de mappen "Geheugenkaart" en "Foto's". Als u foto's en afbeeldingen van buitenaf hebt toegevoegd, bevinden deze zich in de map "Geheugenkaart", de submap "Foto's". Als de gewenste afbeelding in het telefoongeheugen is opgeslagen, vindt u deze in de map "Foto's" op de telefoon.

Stap 4

Ga naar de juiste map en open de gewenste afbeelding. Gebruik de joystick of functietoetsen om "Opties", "Afbeelding selecteren" te selecteren. Verdere installatie wordt naar believen uitgevoerd: "Als achtergrondafbeelding", "Als opstartscherm", "Voor contact", "Groepsfoto". Door de gewenste optie te selecteren, verandert u de huidige afbeelding in een nieuwe.

Aanbevolen: