Hoe Maak Je Luidsprekers Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Luidsprekers Op Je Telefoon
Hoe Maak Je Luidsprekers Op Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Luidsprekers Op Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Luidsprekers Op Je Telefoon
Video: Hoe naar Schoon iPhone Spreker - Het beste Methode 2024, April
Anonim

Moderne telefoons kunnen qua geluidskwaliteit behoorlijk concurreren met computers, laptops en zelfs compacte muziekcentra. Het enige dat u nodig hebt, is de luidsprekers op de telefoon aan te sluiten.

Hoe maak je luidsprekers op je telefoon
Hoe maak je luidsprekers op je telefoon

instructies:

Stap 1

Mobiele telefoons zijn anders en hebben niet allemaal een goede ingebouwde synthesizer die geluid van hoge kwaliteit kan produceren. Maar als je de eigenaar bent van een telefoon die naast bellen ook heel goed muziek kan afspelen, kun je proberen een klein muziekcentrum van je telefoon te maken. U kunt luidsprekers op uw telefoon aansluiten met behulp van: 1. Audiosysteem voor telefoons.

2. Computerluidsprekers.

3. Muziekcentrum.

4. Televisie.

Stap 2

Om luidsprekers in de vorm van een speciale standaard op de telefoon aan te sluiten, volstaat het om een audiosysteem voor uw telefoon aan te schaffen, waarin u alleen de mobiele telefoon hoeft te installeren. Wanneer je muziek op je telefoon aanzet, hoor je het uit de speakers van je audiosysteem.

Stap 3

Om computerluidsprekers op uw telefoon aan te sluiten, steekt u het luidsprekersnoer met een 3,5 mm-stekker in de hoofdtelefoonaansluiting op de telefoon. Als de telefoon geen 3,5 mm koptelefoonaansluiting heeft, moet deze een speciale adapter met een 3,5 mm aansluiting hebben om via een gewone koptelefoon naar muziek te kunnen luisteren. Bij sommige telefoonmodellen moet u bij het aansluiten van luidsprekers het type externe luidspreker selecteren. In dit geval kunt u het item selecteren dat de aansluiting van een conventionele hoofdtelefoon aangeeft.

Stap 4

Om de telefoon aan te sluiten op de luidsprekers van het muziekcentrum, hebt u aan beide zijden een kabel nodig met een 3,5 mm-stekker, vergelijkbaar met die van conventionele hoofdtelefoons. Een dergelijke kabel moet aan de ene kant op de telefoon worden aangesloten en aan de andere kant op het muziekcentrum op de AUX- of AUDIO IN-aansluiting. U kunt muziek aanzetten en genieten van geluid uit de luidsprekers van het muziekcentrum.

Stap 5

Om via de tv-luidsprekers naar muziek van uw telefoon te luisteren, moet u dezelfde kabel gebruiken als voor de verbinding met het muziekcentrum. De acties zullen vergelijkbaar zijn. Pas na het afspelen van muziek het optimale volume op zowel de tv als de telefoon zelf aan.

Aanbevolen: