Een Naam Identificeren Op Nummer

Inhoudsopgave:

Een Naam Identificeren Op Nummer
Een Naam Identificeren Op Nummer

Video: Een Naam Identificeren Op Nummer

Video: Een Naam Identificeren Op Nummer
Video: Modern Talking - No Face, No Name, No Number (Official Music Video) 2024, Mei
Anonim

Je vond het meisje leuk, je ontdekte haar mobiele telefoonnummer, maar je kent haar naam niet? Veelvoorkomende situatie? En wat te doen, want je kunt een charmant wezen verrassen door haar naam te noemen en indruk te maken op het meisje van je dromen.

Een naam identificeren op nummer
Een naam identificeren op nummer

instructies:

Stap 1

Ga voor een kleine truc en probeer de gegevens over de abonnee van de mobiele operator te achterhalen. Het is namelijk zo dat wanneer je geld stort op een nummer, de operator de persoonlijke gegevens van de abonnee ziet. Als je dit weet, kun je doen alsof je de telefoon van je geliefde meisje of vriend of de achterneef van je schoonmoeder komt betalen, of bedenken wie je bent, maar je bent het laatste nummer vergeten. De verzonnen persoon zelf kan niet komen, omdat ligt in het ziekenhuis. Maak smekende ogen (bij voorkeur als een kat in de film "Shrek") en vraag om hulp, want de operator kan je niet alleen de naam vertellen, maar ook de achternaam, het patroniem en zelfs het registratieadres van de abonnee. Bluf goed, om jezelf niet weg te geven, anders kan de telefoniste je erdoorheen krijgen en niets zeggen.

Stap 2

Alle mobiele operators hebben een database van hun abonnees met hun telefoons en andere informatie die u opgeeft wanneer u een simkaart koopt. Probeer toegang te krijgen tot deze informatie door te zoeken naar dergelijke databases die te koop zijn op handwerkschijven. U kunt ook contact opnemen met de wetshandhavingsinstanties die het recht hebben om dit soort informatie via officiële kanalen te ontvangen. Het is natuurlijk beter als je een persoonlijke kennis hebt met een persoon die toegang heeft tot dit soort informatie, omdat je anders sterke argumenten nodig hebt om een formeel verzoek te doen.

Stap 3

Probeer het nummer in te voeren op de talrijke zoekmachinesites die vol staan met internet. Er zijn zowel betaalde als gratis sites, maar zoals u begrijpt, is niemand verantwoordelijk voor de kwaliteit van de verstrekte informatie. Maar aan de andere kant boeit deze optie door zijn eenvoud en betaalbaarheid.

Stap 4

Probeer het nummer van de gewenste persoon in verschillende zoekmachines van populaire sociale netwerken te krijgen. Misschien heb je geluk dat je zijn pagina vindt, maar onthoud dat de toegang ertoe niet altijd toegankelijk is voor buitenstaanders.

Aanbevolen: