Een Beveiligingscamera Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Beveiligingscamera Aansluiten
Een Beveiligingscamera Aansluiten

Video: Een Beveiligingscamera Aansluiten

Video: Een Beveiligingscamera Aansluiten
Video: How to connect CCTV Camera's to the Monitor Using DVR 2024, Mei
Anonim

CCTV-camera's zijn aangesloten op een stroombron, evenals een videosignaalverwerkingsapparaat: een recorder, quad of monitor. Hiervoor zijn er twee kabels in een gemeenschappelijke doos gelegd.

Een beveiligingscamera aansluiten
Een beveiligingscamera aansluiten

instructies:

Stap 1

Open de koepelvormige cameraklep. Bevestig de vlakke bodem aan de muur en het plafond op de plaats van installatie en bevestig deze met twee zelftappende schroeven. Als het te installeren oppervlak van beton is, gebruik dan pluggen.

Stap 2

Plaats de frameloze camera op de draaitafel. Gebruik geen overmatige kracht bij het aandraaien van de schroeven, anders zal het bord breken. Sluit de drie draden die daaruit komen aan op het aansluitblok aan de onderkant. Ontdek de overeenkomst van de kleuren van de draden met hun doel in de instructies.

Stap 3

Pan de camera zodat het gewenste gedeelte van de kamer zichtbaar is. Zet de kap nog niet op de bodem. Leid een UTP-kabel bestaande uit twee getwiste paren van de installatieplaats van de apparatuur naar de camera. Als u de meer gebruikelijke kabel met vier paren gebruikt, kunnen twee camera's naast elkaar worden aangesloten. Gebruik zeker een kabelgoot.

Stap 4

Sluit de getwiste geleiders die als gemeenschappelijk zijn geselecteerd aan op de corresponderende pin van het aansluitblok. Sluit de resterende vrije geleider van het als signaal geselecteerde paar aan op de uitgangsklem en de vrije geleider van het paar dat is geselecteerd als voeding op de ingang.

Stap 5

Schakel alle apparatuur spanningsloos. Sluit de gemeenschappelijke geleider van het voedingspaar aan op het negatieve contact van de gestabiliseerde 12 volt-bron en de resterende op de positieve. Sluit het signaalpaar aan op een recorder, quad of monitor, terwijl de gemeenschappelijke kern moet worden aangesloten op de gemeenschappelijke draad van het apparaat.

Stap 6

Zet alle apparatuur aan, inclusief de voeding. Selecteer indien nodig de juiste ingang op de quad. Laat uw assistent de camera langzaam draaien terwijl u naar de monitor kijkt. Pas de te bekijken ruimte naar wens aan.

Stap 7

Plaats de dop op de camera en lijn de sleuf op de dop uit met de lens. Zorg ervoor dat de camera hierna blijft werken en dat het zichtbare gebied niet wordt verkleind.

Aanbevolen: