De Speler Verbinden Met Het Netwerk

Inhoudsopgave:

De Speler Verbinden Met Het Netwerk
De Speler Verbinden Met Het Netwerk

Video: De Speler Verbinden Met Het Netwerk

Video: De Speler Verbinden Met Het Netwerk
Video: Leeuwenborgh Opleidingen - Verbinding maken met het Leeuwenborgh Netwerk 2024, April
Anonim

Een multimediaspeler aansluiten op internet is vrij eenvoudig als je een router of extra kabels hebt om apparaten aan te sluiten. Het is echter in elk geval handig om de instructies voor het apparaat te lezen.

De speler verbinden met het netwerk
De speler verbinden met het netwerk

Noodzakelijk

  • - speler;
  • - computer;
  • - router;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Plaats de speciale USB Wi-Fi-module in uw multimediaspeler. Controleer tegelijkertijd het signaalniveau - als het laag is (en dit is met name het probleem van een grote afstand tussen het apparaat en de router), verander dan de positie van een van de apparaten zodat het signaal verbetert.

Stap 2

Als u de locatie van apparaten niet kunt wijzigen, gebruikt u uw computer als virtuele wifi-router. Houd er rekening mee dat deze actie momenteel alleen mogelijk is op computers met het Windows Seven-besturingssysteem. U kunt zich vertrouwd maken met het materiaal over dit onderwerp op de volgende pagina: https://news.softodrom.ru/ap/b6064.shtml. En het is ook handig om de volgende informatie te lezen als dit onderwerp nieuw voor u is: https://habrahabr.ru/blogs/windows/74070/, https://www.3dnews.ru/workshop/616585/ en anderen informatie over het maken van virtuele draadloze internettoegangspunten met behulp van Wi-Fi-technologie.

Stap 3

Verbind de multimediaspeler met het netwerk via een bekabelde verbinding, na het downloaden en installeren op uw computer van een speciaal programma zoals Win Gate en dergelijke. Maak de nodige instellingen na het opzetten en configureren van de verbinding. Volg de instructies voor je toestellen en houd rekening met de features.

Stap 4

Als u verbinding maakt met internet via een router en als u een speciale gekrompen kabel hebt om apparaten aan te sluiten, sluit u de mediaspeler aan op de router die deze gebruikt. U kunt ook een speciale kabel kopen bij een computerwinkel of er een bestellen bij uw internetprovider. Dit is de gemakkelijkste manier, omdat er geen manipulatie van de computersoftware en het maken van virtuele toegangspunten voor nodig is.

Aanbevolen: