Hoe Batterijen Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Batterijen Te Kiezen?
Hoe Batterijen Te Kiezen?

Video: Hoe Batterijen Te Kiezen?

Video: Hoe Batterijen Te Kiezen?
Video: Hoe goedkope batterijen te spotten — Besparingen en Duurzaamheid 2024, April
Anonim

De keuze van batterijen moet gebaseerd zijn op het vermogen van de apparaten waarin ze worden geïnstalleerd. Afstandsbedieningen of zaklampen gebruiken de goedkoopste batterijen, terwijl apparaten zoals een camera of speler duurdere en betere stroombronnen nodig hebben.

Hoe batterijen te kiezen?
Hoe batterijen te kiezen?

instructies:

Stap 1

Voor eenvoudige apparaten (afstandsbediening, timer, tester, etc.) zijn zoutbatterijen geschikt. Ze hebben relatief lage kosten, maar zijn geschikt voor het voeden van apparaten met een laag vermogen. Deze energiebronnen zijn gemarkeerd met de letter R. Het tweede cijfer van de identifier geeft de grootte van het product aan.

Stap 2

Als je items kiest voor apparaten met een hoog stroomverbruik (camera's, spelers, etc.), let dan op alkalinebatterijen, die een grotere capaciteit en een lange levensduur hebben. Dergelijke producten zijn gemarkeerd met de afkorting LR.

Stap 3

Let voordat u batterijen van een bepaald merk koopt op de kwaliteit van de bedrukking van de productverpakking en de opschriften. Bij nepbronnen kan de naam verkeerd gespeld zijn of verf van slechte kwaliteit aangebracht.

Stap 4

Controleer bij aankoop de houdbaarheidsdatum van het artikel. Koop geen producten die aan het einde van hun levensduur zijn. Anders kan de batterij lekken en het apparaat waarin deze wordt gebruikt beschadigen. Elementen die tijdens het eerste jaar na hun fabricage worden gebruikt, gaan het langst mee.

Stap 5

Batterijen met de aanduiding "photo" hebben een grotere capaciteit en zijn ontworpen voor gebruik in camera's. Dergelijke producten zijn veel duurder, maar hebben een langere levensduur. Fotobatterijen kunnen sneller energie afgeven, wat een positief effect heeft op de snelheid van het apparaat zelf.

Aanbevolen: