Samsung Galaxy S10E, S10Plus Review: Specificaties, Voor- En Nadelen, Prijs

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy S10E, S10Plus Review: Specificaties, Voor- En Nadelen, Prijs
Samsung Galaxy S10E, S10Plus Review: Specificaties, Voor- En Nadelen, Prijs

Video: Samsung Galaxy S10E, S10Plus Review: Specificaties, Voor- En Nadelen, Prijs

Video: Samsung Galaxy S10E, S10Plus Review: Specificaties, Voor- En Nadelen, Prijs
Video: ПЕРЕШЕЛ на Galaxy S10 / Смотрим на Galaxy S10e, S10 и S10 Plus 2024, Mei
Anonim

Samsung Galaxy S10E, S10 en S10E smartphones zijn op 20 februari 2019 gepresenteerd door Samsung Electronics. Het verschil met andere telefoons is de vingerafdrukscanner op de vergrendeltoetsen van de S10E.

Samsung Galaxy S10e
Samsung Galaxy S10e

De Samsung Galaxy S10E is een krachtige concurrent voor de Apple iPhone XR, die op 12 september 2018 werd uitgebracht. Maar de Galaxy S10E rechtvaardigt elke cent die het kost.

Vingerafdrukscanner

Voor het S10E-model is ervoor gekozen om een vingerafdrukscanner op het zijpaneel te maken, bij de oudere Samsung Galaxy S10- en S10Plus-modellen zit deze op het display. Maar de vingerafdruksensoren op het subscherm werken niet correct als er een beschermende film op het scherm is geplakt, daarom weigerde Samsung tijdens de tests films te gebruiken en in de officiële winkels van het bedrijf kun je alleen beschermende covers-flip-flops en covers kopen -overlays voor deze smartphones.

Van de achterste locatie van de vingerafdruk, zoals in de Galaxy 8, werd ook besloten om af te zien vanwege klachten in het werk. Nu is de scanner gecombineerd met de aan/uit-knop van het toestel, zo'n oplossing was er al bij Sony, en iets soortgelijks in de Samsung Galaxy A7, alleen daar zaten de scanner en de slotsleutel apart van elkaar. Alleen op de S10E zit deze knop hoog, en voor mensen met kleine handpalmen zal het onhandig zijn, maar als de knop wat lager zou zijn dan nu, zou de telefoon handiger in gebruik zijn.

Vanwege het feit dat de vergrendelknop niet uitsteekt, zoals de volumeknop, is het onhandig om een screenshot van het scherm te maken, als je op de volumetoets drukt, wordt deze licht in het lichaam gedrukt en begrijp je tactiel dat de toets wordt ingedrukt, maar de vergrendelknop blijft op zijn plaats en je begrijpt niet hoeveel moeite het kost om de smartphone te laten reageren, misschien moet de S10E nog even wennen, vooral de zijknoppen. Als je twee keer op de aan/uit-knop drukt, kun je de camera snel starten.

Afbeelding
Afbeelding

Samsung Pay en Google Pay

Deze twee applicaties helpen om een bankpas te gebruiken met een smartphone bij de hand, ze gebruiken voornamelijk een vingerafdrukscanner voor authenticatie, en als je de nieuwe lijn test, dan werkt het systeem beter op de Samsung Galaxy S10Plus, leg gewoon je vinger op het display, de S10E zal zelfs met je duim moeten reiken, dit levert in principe niet veel ongemak op. Voor de betaling is een vingerafdruk, netvlies of pin nodig, maar de vingerafdruk wordt beschouwd als een betrouwbaar en wijdverbreid systeem. Applicaties zijn handig in hen, u kunt uw betaalpassen en speciale klantenkaarten combineren van de winkels waarin u aankopen doet. Bij het gebruik van internet is het niet nodig, tijdens de betaling wordt een speciale token aangemaakt, waardoor uw persoonlijke gegevens niet worden gebruikt.

Camera

De Samsung Galaxy S10E heeft slechts drie camera's, de hoofdcamera is een 12MP camera met beeldstabilisatie, een 16MP groothoekcamera en een 10MP frontcamera. De Galaxy S10Plus is uitgerust met maar liefst vijf camera's, aan de achterkant zit nog een 12 megapixel telecamera en aan de voorkant zit een 8 megapixel portretcamera. Met zo'n set camera's is het handig om panorama's te schieten. Ook met selfies gaat de smartphone goed om, de camera herkent gezichten en kan snel scherpstellen. Aangezien deze drie camera's hetzelfde zijn als de S10Plus, zijn de foto's ook zonder telecamera mooi en doen selfies in detail niet veel onder voor het oudere model. Smartphones hebben een ingebouwde Dual Pixel-functie, waarmee snel kan worden scherpgesteld op het gewenste object en de foto het meest verzadigde contrast heeft. Deze opnametechnologie werkt als het menselijk oog en wordt daarom in hun smartphones gebruikt door HTC, Google Pixel, Honor. In de drie gepresenteerde modellen wordt beweerd dat smartphones heldere foto's kunnen maken bij fel licht en bij slechte lichtomstandigheden. De vlaggenschepen kunnen het eerste punt aan, maar bij weinig licht maken alle drie de modellen niet zo goed foto's, het zou fijn zijn als de S10E en de gewone S10 niet konden fotograferen, maar de S10Plus moet dit gewoon doen, want het kost meer dan $ 1000, zelfs de goedkopere Pixel 3 en de Honor Mate 20 hebben dergelijke technologie al verkend. Nou, zelf-moji zal niemand verbazen, dit is je geanimeerde kopie die je gezichtsuitdrukkingen en gebaren herhaalt.

Afbeelding
Afbeelding

Accu

De S10E is het kleinste model onder de gepresenteerde modellen en de batterij zal dan ook iets kleiner zijn, 3100 mAh, de S10 heeft een 3400 mAh batterij en de S10Plus - 4100 mAh. De telefoon maakt gebruik van een nieuwe procestechnologie die zorgt voor een betere batterijretentie in vergelijking met de Galaxy S9 en eerdere modellen. U kunt telefoons opladen met een draadloze oplader, plaats de telefoon gewoon op het dockingstation en het opladen gaat. Nu kun je met behulp van elkaar Samsung apparaten opladen door de apparaten met de achterkant te bevestigen en niet per se smartphones, er kunnen zelfs horloges zijn die de Qi-standaard ondersteunen. De eerste dergelijke beslissing werd door Huawei genomen in de Mate 20Pro-telefoon, Samsung toonde zijn standaard in februari en wordt als beter beschouwd dan Huawei. Nu wachten we op een reactie van Apple, die heeft wel een dockingstation, maar is erg duur voor een telefoon, en oplaadtechnologie tussen toestellen is nog niet aangetoond.

Weergave

Samsung Galaxy S10E heeft een 5, 8 Amoled-scherm en kan werken in Full HD en quad HD schermresolutie, standaard zijn de instellingen Full HD, maar als je een rijker beeld wilt zien, ga dan naar de instellingen en selecteer Quad HD - dan krijg je resolutie 2280x1080 pixels. In vergelijking met Apple heeft de iPhone XR een resolutie van 1792x828 pixels, de scherpte van het beeld zal inferieur zijn aan de Koreaanse fabrikant, maar de XR is 6,1 inch groot. De contrastverhouding van de nieuwe Galaxy is 2.000.000:1, de Iphone Xr heeft een contrastverhouding van 1.400.000:1.

Gevolgtrekking

De Samsung Galaxy S10E smartphone is de optimale oplossing tussen de drie gepresenteerde smartphones, want waarom zou een mens een telefoon hebben met 1TB geheugen, zoals de Galaxy S10Plus? Dit geheugen is voldoende om 500.000 foto's op te slaan. Zelfs de 128 GB die in de S10E zit, gaat lang mee. Er is voldoende RAM en 6 GB in de S10E, in de S10Plus - 12 GB in de maximale configuratie, hoeveel applicaties moet je tegelijkertijd openen om te bevriezen? Daarom is de Samsung Galaxy S10E een goede oplossing voor wie niet van grote schermen houdt.

Aanbevolen: