Meizu M6 Opmerking: Beoordeling, Specificaties

Inhoudsopgave:

Meizu M6 Opmerking: Beoordeling, Specificaties
Meizu M6 Opmerking: Beoordeling, Specificaties

Video: Meizu M6 Opmerking: Beoordeling, Specificaties

Video: Meizu M6 Opmerking: Beoordeling, Specificaties
Video: Meizu M6 - обзор красивого смартфона! 2024, April
Anonim

Het toestel Meizu M6 Note uit het midden in zijn segment is het beste. Het heeft een geweldige kwaliteit en een mooi design, en een goed en helder geluid.

Meizu M6 Note is een geweldige telefoon
Meizu M6 Note is een geweldige telefoon

In 2017 vond de presentatie plaats van het gloednieuwe Meizu M6 Note toestel van het bekende Chinese bedrijf Meizu. Deze smartphone met twee camera's, een groot scherm en de kracht van ijzer is een gadget uit het middensegment.

Externe gegevens

De rechthoekige kast met afgeronde hoeken is geërfd van zijn voorgangers. In de navigatieknop, die zich meestal onder het scherm bevindt, is een vingerafdrukscanner ingebouwd. Opgemerkt moet worden dat dit Chinese apparaat van een redelijk hoogwaardige assemblage is. Oplaadbare 4000 mAh snellaadbatterij.

Het display is uitgerust met een 5,5-inch scherm met een duurzame glasbescherming. De FHD-resolutie is goed aangepast aan deze diagonaal. Het resultaat is een uitstekend en helder beeld, waarvan de kleuren door het zeer hoge contrast (1000:1) natuurlijk zijn. Er is één voorbehoud. Door de kleine marge van schermhelderheid in de felle zon is dit toestel niet altijd even comfortabel in gebruik. Deze telefoon wordt aangeboden in de kleuren blauw, zwart, zilver en goud. De afmetingen zijn als volgt: lengte is 154,6 mm, breedte - 75,2 mm, dikte - 8, 35 mm. Het toestel weegt 173 gram.

Specificaties:

Het hart van meizu is een krachtige 8-core Snapdragon 625-processor die werkt op 2000 MHz. De hoeveelheid geheugen hangt af van drie versies van deze smartphone: met 4 GB RAM en 64 GB RAM, met 3 GB RAM en 32 GB intern geheugen, evenals met 3 GB RAM en 16 GB intern geheugen. Het toestel is gebaseerd op het Android 7.1-besturingssysteem met de Flyme 6-shell. Ik wil de fabrikant prijzen voor de hoogwaardige externe luidspreker in de smartphone. Het is luid en duidelijk genoeg. Men kan niet anders dan de goede camera van dit mobiele apparaat noemen. Dit is een nieuwe generatie dubbele camera. Eén fotomodule is 12 megapixel en de tweede is 5 megapixel. Samen zijn ze in staat om het bokeh-effect te realiseren. De aanwezigheid van dubbele autofocus en 4 LED-flitsers stelt u in staat om hoogwaardige en zeer mooie artistieke dingen te creëren. De 16-megapixelcamera aan de voorkant met gepatenteerde ArcSoft-editor en Face AE-functie is een leuke bonus van dit mobiele apparaat.

Daardoor kunnen we stellen dat de M6-laptop in het middensegment met recht als de beste mag worden beschouwd. Het is perfect uitgebalanceerd met hoogwaardige camera's, uitstekende technische vulling en redelijk goed geluid. De voordelen zijn duidelijk. Voor zijn klasse is de meizu m6-notitie een responsieve gadget. Het heeft een goede bouwkwaliteit en een lange looptijd. De smartphone heeft een acceptabel design, zonder onnodige claims van genialiteit.

Aanbevolen: