Hoe God Of War Op Een Emulator Te Draaien?

Inhoudsopgave:

Hoe God Of War Op Een Emulator Te Draaien?
Hoe God Of War Op Een Emulator Te Draaien?

Video: Hoe God Of War Op Een Emulator Te Draaien?

Video: Hoe God Of War Op Een Emulator Te Draaien?
Video: ИГРА ОТ БОГА 2024, April
Anonim

Emulators zijn software waarmee u de werking van een gameconsole op een computer of ander apparaat kunt emuleren. Meestal bieden ze de mogelijkheid om te genieten van de klassieke games die op de PlayStation 2 zijn uitgebracht. Een van deze games is God of War.

Hoe God of War op een emulator te draaien?
Hoe God of War op een emulator te draaien?

instructies:

Stap 1

Download de emulator en het BIOS van de settopbox om het te laten werken. Deze programma's zijn te vinden op een en een gespecialiseerde bron op internet of vraag vrienden. Bereid een God of War-schijf of afbeelding voor. Zorg ervoor dat uw pc voldoet aan de basissysteemvereisten die nodig zijn om de emulator goed te laten werken. Installeer het programma. Nadat de installatie is voltooid, gaat u naar de emulatormap en kopieert u het gedownloade console-BIOS naar de bios-map.

Stap 2

Start de emulator. Wanneer u het voor de eerste keer start, verschijnt er een bericht dat u het moet configureren. Klik op de knop "Ok". U hoeft de configuraties niet te wijzigen, u hoeft alleen te controleren of er tekst in het Bios-veld staat. Staat het er niet, dan heb je het verkeerd gekopieerd. Klik op de knop "Ok". Selecteer het menu Taal en de Russische taal om verdere instellingen te vergemakkelijken.

Stap 3

Begin met het configureren van de emulator voor het spel God of War. Om dit te doen, moet u eerst vertrouwd raken met de nodige vereisten en extra bestanden downloaden. Ga online en download de plug-in GSdx 0.1.15 r1611m, die enkele van de nabewerkingsfouten van het spel verhelpt.

Stap 4

Pak het archief uit in de map met plug-ins van de emulator en vervang de benodigde bestanden. Daarna kunt u doorgaan naar de directe configuratie. Open het emulatormenu en selecteer het gedeelte "Instellingen", waarin u naar het item "Configureren" gaat.

Stap 5

Stel de parameters in die het spel nodig heeft in het menu dat wordt geopend. Ze zijn te vinden op elke emulatorsite of forum. Gebruik bijvoorbeeld deze informatie - https://www.emu-land.net/forum/index.php/topic, 23269.msg431886.html # msg431886.

Stap 6

Stel de bedieningselementen en het dvd-station in. Ga hiervoor naar het menu "Instellingen" en klik op "Beheren". Kies je controller: toetsenbord of gamepad. Ga naar het tabblad Pad1 en coördineer de acties met de toetsen. Ga daarna naar het gedeelte "DVD-station" en selecteer de juiste letter.

Stap 7

Plaats de game-cd in het station van uw pc of koppel de afbeelding. Open de emulator en selecteer "Bestand" - "Run CD / DVD". Na een tijdje wordt het spel geladen.

Aanbevolen: