De Dunste Mobiele Telefoons

Inhoudsopgave:

De Dunste Mobiele Telefoons
De Dunste Mobiele Telefoons

Video: De Dunste Mobiele Telefoons

Video: De Dunste Mobiele Telefoons
Video: 10 Mobiele Telefoons van de TOEKOMST waarover Niemand mag Weten 2024, April
Anonim

Moderne technologie maakt het mogelijk om zeer dunne telefoons te produceren die zich onderscheiden door hun ontwerp en bruikbaarheid. Tot op heden zijn er meerdere toestellen uitgebracht, die echt de dunste smartphones op de mobiele markt genoemd mogen worden.

De dunste mobiele telefoons
De dunste mobiele telefoons

Vivo x3

De dunste smartphone tot nu toe is de VIVO X3, uitgebracht door het Chinese bedrijf BBK. De dikte van de telefoon is 5,75 mm. Het toestel draait op het Android besturingssysteem en heeft een 5 inch scherm met een IPS matrix en een resolutie van 1280x720. Het apparaat wordt ook aangedreven door een 1,5 GHz 4-core MediaTek-processor en heeft 1 GB RAM. Voor gegevensopslag wordt de gebruiker voorzien van 16 GB ingebouwde opslag.

De Vivo X3 is uitgerust met een batterij van 2000 mAh, wat behoorlijk ruim is voor zijn formaat. Het toestel heeft een 5 MP front- en 8 MP hoofdcamera.

Huawei Ascend P6

Het toestel van de Chinese firma Huawei is 6,18 mm dik en daarmee de op één na dunste telefoon op de markt. De Ascend P6 heeft 2 GB RAM, 32 GB interne opslag met de mogelijkheid om een extra flashdrive tot 64 GB te installeren. De schermgrootte van het toestel is 4,7 inch. Ook in de behuizing van het apparaat bevindt zich een slot voor 2 simkaarten. Het toestel heeft een 8 MP camera, flitser en de mogelijkheid om video's in HD-formaat op te nemen. De camera aan de voorkant van het toestel heeft 5 MP. De mobiele telefoon heeft een processor met een kloksnelheid van 1,5 GHz en 4 beschikbare cores.

Alcatel One Touch Idol

De dikte van het toestel is 6,45 mm en daarmee ook een van de dunste. Het apparaat wordt aangedreven door een Mediatek dual-core processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz en een extra grafische subprocessor. Het RAM-geheugen van One Touch Idol is 1 GB en de ingebouwde opslag is 16 GB zonder de mogelijkheid om een extra flashstation te installeren.

Het scherm van het toestel heeft een extensie van 1280x720 met behulp van SuperAMOLED-technologie in de maat 4,65 inch.

Andere telefoons

De Sony Xperia Z Ultra is 6,5 mm dik. Het toestel heeft een quad-core processor met een kloksnelheid van 2,2 MHz. Het schermformaat van het toestel is 6,4 inch met een resolutie van 1920x1080. De hoeveelheid RAM is 2 GB. Voor gegevensopslag wordt de gebruiker voorzien van 16 GB en de mogelijkheid om extra geheugenkaarten te installeren. Tegelijkertijd is het toestel water- en stofdicht en heeft het ook nog een batterij van 3000 mA. Een ander model Vivo X1 met een dikte van 6,55 mm heeft een Mediatek MT 6577-processor met 2 cores op 1,2 GHz en 1 GB RAM. Andere dunne apparaten zijn OPPO Finder (6, 65 mm, 4, 3 inch SuperAMOLED met een Qualcomm MSM8260-processor met een frequentie van 1,5 GHz en 1 GB RAM).

Aanbevolen: