Waarom Xiaomi Begint Te Irriteren

Waarom Xiaomi Begint Te Irriteren
Waarom Xiaomi Begint Te Irriteren

Video: Waarom Xiaomi Begint Te Irriteren

Video: Waarom Xiaomi Begint Te Irriteren
Video: КИТАЙСКИЕ МАШИНЫ СКОРО ЗАПОЛНЯТ СТРАНУ КАК И КИТАЙСКИЕ ТЕЛЕФОНЫ! 2024, April
Anonim

Er verstrijkt steeds minder tijd van presentatie naar presentatie. Een smartphone van een smartphone verschilt al alleen in naam, het design zelf en de meeste technische kenmerken blijven hetzelfde.

Waarom Xiaomi begint te irriteren
Waarom Xiaomi begint te irriteren

De transportband blijft nieuwe takes van de modellen van gisteren vrijgeven, zonder ook maar een seconde te stoppen. Het hoofd van het bedrijf beweert nogmaals vanaf het podium hoe geweldig dit of dat model is geworden, dat ze rekening hebben gehouden met alle ervaringen uit het verleden, alle kennis hebben samengevat en een prachtige smartphone van dat en dat model hebben gekregen …. En elke presentatie demonstreert een volledig ongepaste vergelijking van Xiaomi- en iPhone-camera's, en de context zal noodzakelijkerwijs de nadruk leggen op alle nadelen van de tweede.

Het is niet nodig om lang naar een voorbeeld te zoeken: de presentatie van zo'n langverwachte Mi A2 is al verstomd. Volgens de nieuwe traditie zou nu elk model een jongere broer moeten hebben, hier is de Mi A2 lite voor jou. Als je niet de diepte induikt van een volledige review en vergelijking, dan is de lite-versie niet anders dan de Redmi 6 pro, alleen draait hij op Android One. De tweede smartphone werkt ook op een pure Android, ze installeerden een modernere Qualcomm Snapdragon 660-processor, 20MP- en 12MP-camera's met optica van Sony, en daarmee waren alle innovaties ten einde.

Gebruiker - houd uw nieuwe smartphone vast!

Het recente schandaal met de zogenaamd transparante hoes van het nieuwste vlaggenschip Mi 8, dat ter verificatie bleek te zijn met een substraat, liefkozend emulatie van de binnenkant van een smartphone genoemd, staat nog steeds in mijn geheugen. Sterker nog, ze plaatsten een grafische tekening onder het deksel en spraken de helft van de presentatie over zo'n innovatie in het bouwen van smartphones.

Niemand maakt ruzie over de kwaliteit en prijs / prestatieverhouding in smartphones van Xiaomi, alleen in die zin kunnen er geen vragen zijn. Een van de beste deals op de markt.

De ponsmachine wordt alleen gelanceerd in het geval van budgetapparaten, de vlaggenschepen hebben nog steeds hun eigen individualiteit, zowel qua hardware als qua ontwerp van de behuizing.

Nieuwe trends in 2018 voor frameloosheid, de aanwezigheid van een uitsparing voor sensoren en een camera (monobrow), een nieuwe beeldverhouding (langwerpig display) en een dubbele transversale camera aan de zijkant - Xiaomi heeft het overgenomen en genadeloos misbruikt, waardoor individualiteit van smartphones wordt weggenomen.

Veel merken begonnen ook de trends van het Apple-bedrijf te kopiëren, maar ze omvatten niet de typemachine, de naaste concurrenten van Xiaomi leiden hun eigen lijn en houden alleen vast aan hun eigen huisstijl.

Aanbevolen: