Meizu MX4: Beoordeling, Specificaties

Inhoudsopgave:

Meizu MX4: Beoordeling, Specificaties
Meizu MX4: Beoordeling, Specificaties

Video: Meizu MX4: Beoordeling, Specificaties

Video: Meizu MX4: Beoordeling, Specificaties
Video: Meizu mx4 - стоит ли покупать в 2019 году 2024, April
Anonim

Hoewel Meizu niet zo'n leidende positie op de Russische markt inneemt als bijvoorbeeld Xiaomi, kunnen zijn apparaten toch veilig in concurrenten van de huidige marktleiders worden geplaatst. Meizu-smartphones zijn altijd vlaggenschipapparaten met topkenmerken op het moment van release, en een daarvan is Meizu MX4.

Meizu MX4: beoordeling, specificaties
Meizu MX4: beoordeling, specificaties

Prijs

Voor 2018 kan deze mobiele telefoon voor $ 300 op de Russische markt worden gekocht. En hoewel deze prijs niet past in de gebruikelijke lijn van staatsmedewerkers van Meizu, is de vraag ernaar nog steeds groot.

Ergonomisch

De ongebruikelijke beeldverhouding van het scherm valt meteen op - 15: 9. Dun en licht lichaam, sterk taps toelopende zijranden die in de vingers zijn gesneden, wat ongemak veroorzaakt bij het gebruik van het apparaat. Dit is een heel groot nadeel van Meise's karma, aangezien een smartphone van $ 300 geen recht heeft op zulke duidelijke nadelen. De achterkant is afneembaar, er zit maar één simkaartsleuf onder en verder niets. In de 21e eeuw, waar bijna elke smartphone minstens 2 simkaarten en een slot voor een geheugenkaart heeft, is een dergelijke beslissing van de ontwikkelaars van Meizu MX 4 uiterst frivool. De aanraakknoppen in het onderste deel van het voorpaneel zijn traditioneel afwezig voor Meizu-apparaten, behalve één, de centrale, omlijst door een cirkel met een helderwitte achtergrondverlichting.

Geheugen

Als je veel foto's maakt, of video's in hoge resolutie schiet, of anderszins het geheugen van je apparaat wilt verstoppen, dan is deze smartphone niets voor jou. Het toestel heeft versies voor 16 en 32 gigabyte intern geheugen zonder de mogelijkheid om een flashdrive uit te breiden.

Scherm

Meizu MX4 is uitgerust met een IPS-matrix geproduceerd door Sharp, die door de ontwikkelaars zelf New Mode 2 wordt genoemd. De dichtheid van punten is hoog, maar verre van een record en bereikt 418 ppi. Het scherm is bedekt met Gorilla Glass 3 beschermend glas met airless tussenlaagtechnologie.

Prestaties en specificaties

De telefoon heeft een ongebruikelijke Meizu-chipset: een 8-core MediaTek MT6595-processor met een PowerVR G6200 MP4-videoversneller en 2 gigabyte RAM aan boord, die speciaal voor deze telefoon is aangepast. In de Antutu-benchmark scoort de telefoon 47 duizend punten.

Verbinding

Bij het werken met 2G- en 3G-netwerken is er geen interferentie, 4G werkt met alle operators, maar de signaalsnelheid is overal anders, afhankelijk van het dekkingsgebied en de LTE-band. Het maakt binnen enkele seconden verbinding met GPS-satellieten. Ook kan de telefoon werken met het Russische GLONASS-systeem en de Chinese BDS, maar in de praktijk werd er geen enkele Chinese satelliet gevonden. De Micro-USB-connector ondersteunt de aansluiting van externe apparaten volgens de USB Host- en USB OTG-standaarden, zodat u flashdrives en muizen met toetsenborden op de Micro-USB-poort kunt aansluiten.

Accu

Een capaciteit van 3010 mAh is voldoende voor een dag matig gebruik. Hoewel de telefoon niet werd gepositioneerd als een "lange lever", is dit naar moderne maatstaven echter een zeer zwakke indicator voor een Android.

Aanbevolen: