Een Wachtwoord Op Je Telefoon Zetten

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Op Je Telefoon Zetten
Een Wachtwoord Op Je Telefoon Zetten

Video: Een Wachtwoord Op Je Telefoon Zetten

Video: Een Wachtwoord Op Je Telefoon Zetten
Video: How to put a password on your phone 2024, April
Anonim

Omdat ze persoonlijke informatie willen beschermen, plaatsen velen tegenwoordig wachtwoorden op alles wat mogelijk is. Ook mobiele telefoons stonden niet opzij.

Een wachtwoord op je telefoon zetten
Een wachtwoord op je telefoon zetten

instructies:

Stap 1

Het instellen van wachtwoorden op telefoons gebeurt op alle modellen op dezelfde manier. Dus om je mobiele telefoon te beveiligen met een wachtwoord, moet je deze stappen volgen. Ga naar het hoofdmenu van uw telefoon en selecteer het item "Instellingen" (op sommige modellen kan dit menu "Opties", "Parameters" of "Configuratie" worden genoemd). Zoek vervolgens de optie "Beveiligingsinstellingen". In dit menu kunt u een wachtwoord instellen, niet alleen voor de telefoon, maar ook voor de onderdelen ervan, inclusief de simkaart zelf.

Stap 2

Ga naar het menu "Telefoonwachtwoord" en schakel de optie voor wachtwoordactivering in. Stel vervolgens de toegangscode zelf in. Nadat u alle instellingen hebt opgeslagen, moet u bij het inschakelen van het apparaat het door u opgegeven wachtwoord invoeren. Wat moet ik doen als ik bij het instellen van een wachtwoord op mijn telefoon de oude code moet invoeren?

Stap 3

Als u geen wachtwoord op uw telefoon kunt instellen omdat het apparaat om de oude code vraagt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle moderne telefoons hebben standaard een fabriekswachtwoord in de vorm van vier enen of vier nullen. Als u een nieuw wachtwoord aan uw telefoon wilt toewijzen, voert u de combinatie 1111 of 0000 in en stelt u vervolgens uw toegangscode in.

Probeer het wachtwoord te kiezen dat je niet vergeet (de verjaardag van je moeder of vriendin), maar geef niet je geboortedatum op als wachtwoord, want indien nodig heeft iedereen toegang tot de telefoon.

Aanbevolen: