Hoe Een Wachtwoord Op Sms Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Op Sms Te Zetten
Hoe Een Wachtwoord Op Sms Te Zetten

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Sms Te Zetten

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Sms Te Zetten
Video: Lock Messages App with Passcode on iPhone 11 | Passcode Lock Text Messages Without Using Any Apps 2024, Mei
Anonim

Met de komst van de mobiele telefoon is sms stevig verankerd in ons leven. Ze zijn nog steeds het meest populaire communicatiemiddel en vervangen brieven en telefoontjes. In berichten schrijven we over alles, en ieder van ons zou onze correspondentie willen beperken tot nieuwsgierige blikken. Daarom is de sms-blokkeringsfunctie uitgevonden.

Hoe een wachtwoord op sms te zetten
Hoe een wachtwoord op sms te zetten

instructies:

Stap 1

De meeste moderne telefoons hebben sms-beveiliging, maar sommige zijn niet uitgerust met deze functie. U kunt deze informatie controleren bij een mobiele telefoondealer bij het kopen van een telefoon of in de handleiding van het apparaat.

Stap 2

Op verschillende telefoons start de functie voor het automatisch blokkeren van berichten vanuit het hoofdmenu, waarna het pictogram Instellingen wordt geselecteerd. In dit menu zou naast alle opties een item als beveiliging moeten zijn, in sommige telefoons kan het "Gegevensbescherming" of "Persoonlijke bescherming" registreren.

Stap 3

Wanneer u het invoert, toont het systeem een reeks koppelingen. Zoek onder hen zoals "SMS-beveiliging", voer het in, de telefoon zal aanbieden om de functie te activeren. Tijdens de verbinding moet u een wachtwoord invoeren. Als je het niet hebt gewijzigd bij de aankoop van de telefoon, dan is het standaard - 1234 of 0000.

Stap 4

Voer het in, dan zal een bevestiging van de activering van de functie van het beschermen van uw berichten tegen vreemden plaatsvinden. U kunt de efficiëntie en betrouwbaarheid van de vertrouwelijkheid van gegevens verifiëren door in te loggen op uw berichten. Als de telefoon om een wachtwoord vraagt, werkt en beschermt het systeem.

Stap 5

Zo wordt uw persoonlijke correspondentie betrouwbaar beschermd, maar onderworpen aan een complex wachtwoord. Stel daarom geen standaardcijfers in - 1234 of 0000. U kunt het wachtwoord ook wijzigen in het beveiligingsmenu van de telefoon.

Aanbevolen: