Hoe Samsung-beveiligingscode Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung-beveiligingscode Te Verwijderen
Hoe Samsung-beveiligingscode Te Verwijderen

Video: Hoe Samsung-beveiligingscode Te Verwijderen

Video: Hoe Samsung-beveiligingscode Te Verwijderen
Video: How to Bypass Password/Pin Code to Factory Reset for ALL SAMSUNG GALAXY PHONES 2024, April
Anonim

Bij het gebruik van Samsung-telefoons kunt u drie soorten blokkering tegenkomen: een telefoonbeveiligingscode, een telefoonblokkering voor een operator en een pincode van de simkaart. In elk geval is er een reeks acties die moeten worden ondernomen om de bescherming te verwijderen.

Hoe Samsung-beveiligingscode te verwijderen
Hoe Samsung-beveiligingscode te verwijderen

instructies:

Stap 1

Telefoonvergrendeling wordt gebruikt om persoonlijke bestanden te beschermen - foto's, video's, notitieblokken, berichten en audio-opnamen. Als het slot is ingeschakeld, moet u een wachtwoord invoeren. Als u het niet weet of bent vergeten, moet u de beveiligingsinstellingen opnieuw instellen. Neem contact op met de fabrikant van uw telefoon via de contactgegevens van samsung.com. Geef het IMEI-nummer van uw telefoon op om een beveiligingsresetcode of firmwareresetcode te ontvangen. Voer een van hen in en reset de instellingen. Als deze bewerking mislukt, moet u de telefoon opnieuw flashen.

Stap 2

Om de firmware bij te werken die verantwoordelijk is voor het functioneren van uw telefoon, moet u uw telefoon synchroniseren met uw computer. Gebruik de datakabel en softwareschijf die bij uw telefoon zijn geleverd. Anders kunt u software downloaden van samsung.com en een datakabel kopen bij elke mobiele winkel. Installeer de software en sluit vervolgens de datakabel aan. Voor de juiste uitvoering van de bewerking is deze specifieke volgorde vereist. Flash uw telefoon opnieuw met de firmware en software die u kunt downloaden van firmware.sgh.ru en samsung-fun.ru/flash. Voer deze handeling alleen uit met de instructies voor uw software en wanneer de telefoon volledig is opgeladen. Gebruik uw mobiele apparaat niet en koppel het niet los totdat de firmware-update is voltooid - dit kan leiden tot onherstelbare schade aan het apparaat.

Stap 3

Als uw telefoon in het buitenland is gekocht en voor een bepaald netwerk is geblokkeerd, wordt u bij het inschakelen met een simkaart van een andere provider om een ontgrendelingscode gevraagd. U kunt deze verkrijgen door contact op te nemen met de mobiele provider waaraan de mobiele telefoon is gekoppeld. Als u de code niet kunt krijgen, gebruikt u stap 2 om de firmware bij te werken.

Stap 4

Als u de pincode bent vergeten, vindt u deze op de simkaartverpakking. Als je het al drie keer verkeerd hebt ingevoerd, heb je een pakketcode nodig om het te ontgrendelen. Neem anders contact op met de vertegenwoordiger van de mobiele operator waarmee je een contract hebt. Geef uw paspoortgegevens op, bevestig uw eigendom van de simkaart en vraag een vervanging aan.

Aanbevolen: