Hoe Een Slot Op Een Samsung Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Slot Op Een Samsung Te Verwijderen
Hoe Een Slot Op Een Samsung Te Verwijderen

Video: Hoe Een Slot Op Een Samsung Te Verwijderen

Video: Hoe Een Slot Op Een Samsung Te Verwijderen
Video: samsung pattern unlock 2019 Password lock Remove 2024, April
Anonim

Het blokkeren van Samsung-telefoons wordt gebruikt om een andere operator dan de oorspronkelijke in het netwerk te voorkomen, en om de persoonlijke gegevens van de eigenaar te beschermen in geval van verlies of diefstal van de mobiele telefoon. In het eerste geval wordt de code gevraagd wanneer u inschakelt met een simkaart van een andere operator, in het tweede geval wanneer u probeert toegang te krijgen tot privé-informatie die op de mobiele telefoon is opgeslagen.

Hoe een slot op een Samsung te verwijderen
Hoe een slot op een Samsung te verwijderen

instructies:

Stap 1

Wanneer u een telefoon blokkeert voor een specifieke operator, moet u een code invoeren waarmee u de simkaart van een "buitenlandse" operator kunt gebruiken. De operator kan deze code verstrekken, u hoeft alleen het IMEI-nummer van uw telefoon op te geven ter verificatie. U kunt het IMEI-nummer van uw telefoon achterhalen door * # 06 # op het toetsenbord te kiezen. Je kunt het ook vinden door de achterklep te openen en de batterij te verwijderen. Voer de ontvangen code in, anders is een knippering vereist.

Stap 2

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Hiervoor heeft u een datakabel nodig, evenals stuurprogramma's en synchronisatiesoftware. De beste optie zou zijn om de benodigde softwarecomponenten te downloaden van de officiële site - www.samsung.com, gebruik anders een zoekmachine en download stuurprogramma's en software van een van de Samsung-telefoonsites. De software kan voor de hele modelserie zijn waartoe uw telefoon behoort, maar de stuurprogramma's moeten specifiek zijn voor uw model. U kunt de datakabel die nodig is voor synchronisatie kopen bij een mobiele bouwmarkt. Installeer software en stuurprogramma's, sluit vervolgens de telefoon aan op de computer en zorg ervoor dat het programma het "ziet"

Stap 3

Nadat de synchronisatie is voltooid, downloadt u de firmware en de firmware-updatesoftware van Samsung-fansites, zoals samsung-fun.ru of samsung-club.net.ua. De beste optie zou zijn om de firmware te downloaden, die "fabrieks" is en geen sporen van externe interferentie heeft. Zorg ervoor dat u alle persoonlijke gegevens kopieert voordat u de bewerking start, anders gaan ze verloren. Zorg ervoor dat de batterij van uw telefoon volledig is opgeladen en flits uw telefoon precies volgens de instructies.

Stap 4

Als je je telefoon hebt geblokkeerd met een beveiligingscode en deze bent vergeten, neem dan contact op met de technische ondersteuning van Samsung, waarvan je de contacten op de website kunt vinden www.samsung.com. Geef het IMEI- en serienummer van uw telefoon op en vraag vervolgens een firmware-resetcode en een fabrieksresetcode aan. Houd er rekening mee dat het resetten van de firmware al uw persoonlijke gegevens zal wissen, dus gebruik het alleen als laatste redmiddel. Als u om de een of andere reden niet over deze codes beschikt, werkt u de telefoonsoftware bij met behulp van de tweede stap van deze handleiding.

Aanbevolen: