Het Nummer Van Uw Berichtencentrum Vinden

Inhoudsopgave:

Het Nummer Van Uw Berichtencentrum Vinden
Het Nummer Van Uw Berichtencentrum Vinden

Video: Het Nummer Van Uw Berichtencentrum Vinden

Video: Het Nummer Van Uw Berichtencentrum Vinden
Video: How to check SMS center number in android mobile 2024, Mei
Anonim

U moet het nummer van het berichtencentrum weten als u bepaalde problemen ondervindt bij het verzenden naar andere mobiele abonnees. Als dit nummer onjuist is opgegeven, ontvangt u een melding dat het bericht niet is afgeleverd.

Het nummer van uw berichtencentrum vinden
Het nummer van uw berichtencentrum vinden

Noodzakelijk

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Ga naar de berichtinstellingen op je mobiele telefoon. Als uw mobiele provider Megafon is, voert u het nummer +79219909090 in. Houd er rekening mee dat dit kan variëren afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt, dus voer bijvoorbeeld voor de Kaukasus +79282000002 in bij de instellingen.

Stap 2

Het is in dit geval het beste om het nummer van de technische ondersteuning te bellen en van de operator te weten te komen tot welk territoriaal servicegebied u behoort en welk nummer van het SMS-centrum in de instellingen moet worden geregistreerd. Kies op uw telefoon een van de nummers voor communicatie met "Megafon", bijvoorbeeld 555 en wacht tot de telefoniste opneemt.

Stap 3

Als u een MTS-operator hebt, voert u het nummer van de SMS-centrale in dat aan uw regio is toegewezen. Je kunt het bekijken op de officiële website van de mobiele serviceprovider www.mts.ru. Ook is het nummer van de SMS-centrale geregistreerd in de documentatie bij uw SIM-kaart.

Stap 4

Als u een mobiele provider van Beeline heeft, voert u het volgende telefoonnummer in de nummerinstelling van de SMS-centrale in: +79037011111. Pas de wijzigingen toe en sla ze op en probeer een sms te verzenden. Elke mobiele operator heeft een officiële website en een technische ondersteuningsdienst, bovendien verkopen de meeste simkaarten met documentatie van alle nodige informatie die in de toekomst nuttig voor u kan zijn.

Stap 5

Kijk ook naar de informatie op de verschillende brochures van de operators, die ze uitdelen in gsm-winkels en winkelcentra. Probeer ook contact op te nemen met het abonneekantoor van uw stad, zodat de medewerkers u kunnen helpen bij het instellen van uw telefoon.

Aanbevolen: