Hoe Een Abonnee-megafoon Te Herkennen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Abonnee-megafoon Te Herkennen
Hoe Een Abonnee-megafoon Te Herkennen

Video: Hoe Een Abonnee-megafoon Te Herkennen

Video: Hoe Een Abonnee-megafoon Te Herkennen
Video: Apple Watch 4G: online zonder iPhone! Hoe handig is dit? 2024, Mei
Anonim

Informatie over gebruikers van de diensten van mobiele operators wordt verstrekt aan derden in overeenstemming met de strikt vastgestelde regels van het privacybeleid van het bedrijf.

Hoe een abonnee-megafoon te herkennen
Hoe een abonnee-megafoon te herkennen

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - een schijf met een database.

instructies:

Stap 1

Om het nummer van een bepaalde abonnee van het Megafon-bedrijf te weten te komen, neemt u contact op met de informatiedienst door te bellen naar 0500. Zoek uit in welke gevallen dergelijke informatie wordt verstrekt. Houd er rekening mee dat u zeer goede redenen moet hebben om contact op te nemen, aangezien de overeenkomst tussen de operator en de abonnee voorziet in volledige vertrouwelijkheid van gegevens. Het nummer van de hulplijn kan variëren, afhankelijk van uw regio; controleer de details op de officiële website van het Megafon-bedrijf.

Stap 2

Neem ook contact op met het klantenservicekantoor van de operator "Megafon", die zich in bijna elke stad bevindt, en in de aanwezigheid van bepaalde omstandigheden, ontdek de informatie waarin u geïnteresseerd bent, en zorg voor bevestiging van de nodige documenten die door de huidige situatie worden geboden.

Stap 3

Schaf een speciale schijf aan met de Megafon-abonneedatabases om het nummer van de persoon waarin u geïnteresseerd bent te vinden. Ze worden verkocht als cd's, meestal op de markten. Let op de releasedatum van de database, aangezien de aantallen vaak veranderen. Houd er rekening mee dat het nadeel van bovenstaande methoden is dat abonnees niet altijd simkaarten gebruiken die op hun naam staan geregistreerd. Houd er ook rekening mee dat simkaarten niet zijn geregistreerd voor personen onder de 18 jaar.

Stap 4

Zoek de persoon waarin u geïnteresseerd bent op sociale netwerken en filter de resultaten op basis van de informatie die u over hem weet. Zoek in het gedeelte 'contactgegevens' het telefoonnummer van de persoon op. Als wordt aangegeven dat de informatie verborgen is, voeg dan toe aan de vriendenlijst van deze persoon of vraag het nummer van een persoon die al op deze lijst staat. Als een persoon om welke reden dan ook zijn mobiele telefoonnummer voor u verbergt, is het goed mogelijk dat hij daar goede redenen voor heeft. Respecteer zijn beslissing en probeer het nummer niet te achterhalen als hij het niet wil.

Aanbevolen: