Hoe Het Treinschema Naar De Telefoon Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Treinschema Naar De Telefoon Te Downloaden
Hoe Het Treinschema Naar De Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe Het Treinschema Naar De Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe Het Treinschema Naar De Telefoon Te Downloaden
Video: Hoe je muziek op je telefoon kan downloaden 2024, April
Anonim

Als je een smartphone hebt, is het niet nodig om een papieren treindienstregeling bij je te hebben. Het volstaat om een gratis programma naar het apparaat te downloaden, dat automatisch het treinschema downloadt en weergeeft.

Hoe het treinschema naar de telefoon te downloaden
Hoe het treinschema naar de telefoon te downloaden

instructies:

Stap 1

Configureer het toegangspunt (APN) in uw telefoon correct - de naam moet beginnen met het woord internet, niet met wap. Zorg ervoor dat de simkaart is gekocht in dezelfde regio als waar u zich nu bevindt. Abonneer u op het goedkoopste onbeperkte datatarief dat beschikbaar is.

Stap 2

Controleer uw smartphone op compatibiliteit met de Tutu. Ru-applicatie. Het moet een besturingssysteem Symbian 9, Anna of Belle hebben (niet alle varianten worden ondersteund), iOS-versie 3.0 of hoger, of Android-versie 2.2 of hoger. Dit programma is nog niet compatibel met andere mobiele besturingssystemen.

Stap 3

Download de ingebouwde browser van de telefoon. Als u een browser van derden start, is de download mogelijk niet mogelijk. Volg een van de links aan het einde van het artikel, afhankelijk van welk besturingssysteem op uw smartphone is geïnstalleerd.

Stap 4

Klik op de knop Installeren (als je een Android-telefoon hebt), Bekijk in iTunes (als je een iPhone hebt) of Downloaden naar mob. apparaat. (als u Symbian op uw apparaat hebt geïnstalleerd). Volg daarna de instructies van het systeem. Indien u nog niet geregistreerd bent in de app store, dient u een account aan te maken via uw telefoon of computerbrowser. Wanneer u een toepassing downloadt naar een Android- of Symbian-telefoon, selecteert u de geheugenkaart (indien aanwezig) als opslaglocatie.

Stap 5

Zoek in Android of iOS het applicatiepictogram op een van de desktops en in Symbian in de menumap Programma's - Geïnstalleerd. In sommige versies van het nieuwste besturingssysteem kan deze map een andere naam hebben of kan het programma in het hoofdmenu worden geplaatst.

Stap 6

Voer het programma uit. Vul de namen van de vertrekstations en de bestemming in. Laat het programma zo nodig gegevens overdragen. Binnenkort wordt de huidige treindienstregeling geladen in de richting die u nodig heeft. Houd er rekening mee dat de nauwkeurigheid niet wordt gegarandeerd, dus vertrouw er niet volledig op.

Aanbevolen: