Een Videogesprek Voeren In

Inhoudsopgave:

Een Videogesprek Voeren In
Een Videogesprek Voeren In

Video: Een Videogesprek Voeren In

Video: Een Videogesprek Voeren In
Video: How to Make a Video Calling App With Agora - Android Studio Tutorial 2024, April
Anonim

De mogelijkheden van internet zijn eindeloos. Met zijn hulp kunt u sites bezoeken die voor u interessant zijn, zakelijke correspondentie voeren, communiceren op sociale netwerken en zelfs videogesprekken voeren.

Een videogesprek voeren in 2017
Een videogesprek voeren in 2017

Verbonden "Odnoklassniki"

Het internet biedt een moderne persoon veel mogelijkheden, van het verkrijgen van de nodige informatie op bijna alle activiteitsgebieden tot het voeren van correspondentie met gebruikers en deelname aan videoconferenties.

Ga naar uw persoonlijke pagina op het sociale netwerk Odnoklassniki, waarvoor u eerst de inloggegevens van de gebruiker - login en wachtwoord - op de hoofdpagina van de site moet invoeren, of klik op een eerder opgeslagen bladwijzer op de site in uw browser.

Zoek vervolgens in de bovenste balk, die heel gemakkelijk te herkennen is vanwege de feloranje kleur, de knop "Berichten" en druk erop om naar de correspondentiesectie te gaan. Daarna opent in een nieuw venster aan de rechterkant een lijst met gebruikers met wie u ooit een dialoog had.

Om snel de juiste persoon in de vriendenlijst te vinden, gebruikt u de zoekfunctie, waarvoor u eenvoudig de gebruikersnaam in de bovenste regel "Vind vrienden" op de correspondentiepagina invoert en op het vergrootglaspictogram klikt.

Zoek en markeer de "klasgenoot" die je nodig hebt, waarna je aan de linkerkant alle brieven ziet die je hebt verzonden en gestuurd. Helemaal onderaan de pagina is er een veld waarin de tekst van het bericht is geschreven. Bekijk het goed. Aan de rechterkant zijn twee knoppen: "Verzenden" en "Bellen". Om een videogesprek te voeren met het geselecteerde contact, drukt u op de tweede knop en wacht u tot de toepassing Oproepen is geladen.

Maak nu de nodige instellingen, controleer de verbinding, zet de camcorder aan, controleer de microfoon, stel het volumeniveau in. Stel uw camera in. Optioneel kunt u het dialoogvenster uitbreiden naar volledig scherm of het geminimaliseerd gebruiken. Als u niet wilt dat de gebruiker u ziet terwijl u praat, zet u gewoon de camera uit. Het is opmerkelijk dat zelfs als de gebruiker zich momenteel niet op de site bevindt, u uw bezwaar voor hem kunt opschrijven en verzenden. Wanneer een "klasgenoot" zijn pagina betreedt, krijgt hij direct een oproepmelding.

Om niet teleurgesteld te zijn in de beeldkwaliteit tijdens een videogesprek, koop je een webcam met een goede kwaliteit en resolutie.

En het belangrijkste is dat videocommunicatie in Odnoklassniki geen installatie van extra applicaties en programma's vereist. Alles wat je nodig hebt staat al op de site. Het enige wat u hoeft te doen is uw computer uit te rusten met een webcam.

Videocommunicatiesoftware

U kunt ook videogesprekken voeren met andere programma's. Onder hen is Skype vooral populair. De voordelen liggen in een betere beeldkwaliteit, connectiviteit, veelzijdigheid van toepassingen en gebruiksgemak.

De tweede plaats wordt terecht ingenomen door het gratis programma voor videogesprekken ooVoo - bijna een analoog van Skype. U kunt ook praten via een webcam door het ICQ-programma (het beroemde ICQ) op uw computer te installeren, evenals Tango of QIP.

Aanbevolen: