Hoe Upload Je Een Gps-kaart Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Upload Je Een Gps-kaart Naar Je Telefoon
Hoe Upload Je Een Gps-kaart Naar Je Telefoon

Video: Hoe Upload Je Een Gps-kaart Naar Je Telefoon

Video: Hoe Upload Je Een Gps-kaart Naar Je Telefoon
Video: How to use GPS Navigation on an Android phone (Sygic) 2024, Mei
Anonim

Satellietnavigatie is voor velen van ons nu meer een curiositeit dan een vertrouwd iets. Al kunnen onze mobiele telefoons dankzij speciale applicaties echte navigators worden.

Hoe upload je een gps-kaart naar je telefoon
Hoe upload je een gps-kaart naar je telefoon

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon met ondersteuning voor gps-functie;
  • - Garmin-software.

instructies:

Stap 1

Installeer de Garmin Mobile XT applicatie op uw telefoon, u kunt deze downloaden van https://www.garmin.com/support/, selecteer de versie die voor uw telefoon werkt. Download het pakket met extra bestanden onmiddellijk. Met dit programma kunt u uw telefoon als GPS-navigator gebruiken.

Stap 2

Verbind de telefoon / smartphone met de computer / laptop in de modus "Gegevensoverdracht", installeer eerst het programma op de telefoon en vervolgens extra bestanden. Controleer of de applicatie wordt weergegeven in het menu van de telefoonapplicatie. Zo niet, installeer het dan handmatig op het apparaat. Ga naar de map op de geheugenkaart, waar je eerst de map met de applicatie kopieert. Voer het bestand GarminMobileXT.sis uit.

Stap 3

Start de applicatie, selecteer de taal en andere instellingen ervoor. Zoek vervolgens naar kaarten om naar uw telefoon te downloaden. Bronkaarten voor deze toepassing zijn meestal van de volgende typen: als een bestand met de extensie *.img of als een ingepakt bestand in het *.exe-formaat, is dit een archief dat meerdere bestanden bevat. Kaarten in de Garmin-software moeten zich in de hoofdmap van Garmin bevinden en de namen moeten als volgt zijn: Gmapbmap.img - basiskaart; Gmapsupp.img (kaart 1), Gmapsup2.img (kaart 2), Gmapprom.img (kaart 3). De eerste twee kaarten moeten aanwezig zijn in de hoofdmap van de applicatie.

Stap 4

Hernoem de kaarten en geef ze de geldige namen die in de vorige stap zijn vermeld. Start de Garmin Unlock Generator app om kaarten naar uw telefoon te downloaden voor uw navigator. Klik onderaan het programma op de opdracht Kaart selecteren, voer de kaartcode in en klik op Genereren.

Stap 5

Kopieer de resulterende code naar een tekstbestand, geef het dezelfde naam als de kaart, maak de extensie *.uni. Kopieer de kaarten en extra bestanden naar je smartphone in de map met de geïnstalleerde Garmin software. Start de Garmin app, geniet van navigatie.

Aanbevolen: