Wat Is De Kleinste Camera Ter Wereld

Inhoudsopgave:

Wat Is De Kleinste Camera Ter Wereld
Wat Is De Kleinste Camera Ter Wereld

Video: Wat Is De Kleinste Camera Ter Wereld

Video: Wat Is De Kleinste Camera Ter Wereld
Video: De kleinste actie camera ter wereld?! 2024, Mei
Anonim

Vooruitgang in technologie heeft geleid tot de opkomst van gadgets van verschillende vormfactoren en maten. Er zijn veel apparaten die echt klein zijn en gemakkelijk op 1 vinger passen. We hebben bijvoorbeeld een camera gemaakt die minder dan 15 gram weegt en kan worden aangepast om op de toppen van 2 vingers te passen.

Wat is de kleinste camera ter wereld
Wat is de kleinste camera ter wereld

Specificaties:

De kleinste camera is uitgebracht door Hammacher Schlemmer, gevestigd in de Verenigde Staten en gespecialiseerd in de verkoop van apparatuur en de productie van unieke gadgets. Het kantoor van het bedrijf is gevestigd in New York.

Het gewicht van de door Hammacher Schlemmer uitgebrachte camera is ongeveer 15 gram en lijkt meer op kinderspeelgoed dan op een echte camera. Het apparaat past gemakkelijk op twee vingerkootjes van de vingers van een gewoon persoon, maar vervult tegelijkertijd regelmatig zijn functies.

Qua afmetingen heeft de camera afmetingen van 2, 8x2, 5x2, 7 cm Het toestel mist een optische zoeker en een scherm, aangezien deze attributen de omvang van het toestel aanzienlijk zouden vergroten.

De camera zelf heeft een 2 megapixel matrix met ingebouwde autofocus. Foto's worden gemaakt in JPEG-formaat met een resolutie van 1200x1600. Het apparaat kan ook video opnemen met een resolutie van 640x480 pixels in AVI-formaat.

De camera wordt geleverd met een Micro-SD-flashkaart met een capaciteit van 2 GB. Het toestel zelf ondersteunt opnemen op 32 GB kaarten. De camera kan via een USB-kabel op een computer worden aangesloten en heeft een marktwaarde van $ 29,95 op de officiële website.

Het apparaat is uitgerust met een batterij die 30 minuten continu werkt. Opladen gaat via USB. Het apparaat is volledig compatibel met Windows-besturingssystemen, maar het kan ook worden gedetecteerd in Linux.

De mogelijkheden van de kleinste camera

De kwaliteit van de foto's op dit apparaat wordt door veel gebruikers als bevredigend ervaren. De camera biedt voldoende beeldkwaliteit om elk moment bij goed daglicht vast te leggen. De camera is niet in staat om 's nachts kwaliteitsfoto's te maken en heeft geen nachtmodus. Bij binnenopnamen wordt ook een slechte beeldkwaliteit verkregen.

De camera is erg handig als je hem zo discreet mogelijk wilt gebruiken. Indien gewenst kan het toestel worden gebruikt als webcam voor communicatie via Skype of andere instant messengers.

Dit apparaat zal een leuk cadeau zijn voor tieners en gewone fotografieliefhebbers. De camera kan worden gekocht bij een gespecialiseerde online winkel of via de officiële website van het bedrijf.

Het productiebedrijf Hammacher Schlemmer maakt allerlei accessoires die ongebruikelijk zijn in de elektronicamarkt. Zo produceerde het bedrijf draadloze luidsprekers, een adapter voor USB-sticks naar iPad, een hoesje voor een iPhone, die ook als oplader kan worden gebruikt, een gloeilamp die vanaf de telefoon wordt bediend, enz.

Aanbevolen: