Hoe De Beeline-simkaart Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Beeline-simkaart Te Activeren
Hoe De Beeline-simkaart Te Activeren

Video: Hoe De Beeline-simkaart Te Activeren

Video: Hoe De Beeline-simkaart Te Activeren
Video: Регистрация абонентских устройств 2024, Mei
Anonim

Als je een telefoon koopt, wordt er een simkaart meegeleverd, zonder welke het onmogelijk is om te bellen of met applicaties en instellingen te werken. Het is op de simkaart dat er geld wordt bijgeschreven om te betalen voor oproepen, berichten te verzenden. Namelijk communiceren.

Hoe de Beeline-simkaart te activeren
Hoe de Beeline-simkaart te activeren

instructies:

Stap 1

Om dit allemaal mogelijk te maken, moet de simkaart geactiveerd zijn. Hoe Beeline simkaart activeren? Koop eerst een kaart bij een Beeline-serviceverkoper. Open vervolgens de telefoonhoes. In dit geval moet de telefoon uitgeschakeld zijn. U kunt het apparaat loskoppelen door de toets ingedrukt te houden met de rode handset erop. Bij sommige modellen moet u de batterij verwijderen voordat u de kaart installeert. Na al deze stappen ziet u een plaats die speciaal is ontworpen voor de simkaart. Plaats het daar met de gele contactstrips naar beneden gericht.

Stap 2

Als u de batterij hebt verwijderd, plaatst u deze terug en sluit u de telefoonklep. Zet nu de telefoon aan door de groene knop ingedrukt te houden. Zodra de telefoon aangaat, zal het programma je vragen om een pincode in te voeren. Veeg de beschermlaag van de simkaarthouder af. Voer de geopende nummers in de telefoon in en druk op "Ok". Na een paar seconden wordt de Beeline-kaart geactiveerd. Als de simkaart bij het inschakelen constant om een pincode vraagt, moet deze worden uitgeschakeld in de telefooninstellingen.

Stap 3

Nu kun je beginnen met het instellen van je telefoon, familie en vrienden bellen, sms-berichten, foto's en video's sturen. Je telefoon is helemaal klaar voor gebruik. Het is ook vermeldenswaard dat de simkaart kan worden geblokkeerd vanwege een langdurig gebrek aan gebruik of een negatief saldo. Om de simkaart opnieuw te activeren, moet u uw saldo opwaarderen en de ondersteuningsdienst bellen. U kunt alle informatie bekijken op de officiële website van de mobiele operator.

Aanbevolen: