De Kiestoon Op Uw Telefoon Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Kiestoon Op Uw Telefoon Wijzigen
De Kiestoon Op Uw Telefoon Wijzigen

Video: De Kiestoon Op Uw Telefoon Wijzigen

Video: De Kiestoon Op Uw Telefoon Wijzigen
Video: Gesprekken doorschakelen op uw Android Phone 2024, Mei
Anonim

Abonnees die de piepjes in hun mobiele telefoon willen vervangen door de melodie of ringtone die ze leuk vinden, kunnen dit op elk moment doen dankzij speciale diensten van de grootste telecomoperators. Het volstaat om het opgegeven nummer te bellen en de gewenste melodie te activeren.

De kiestoon op uw telefoon wijzigen
De kiestoon op uw telefoon wijzigen

instructies:

Stap 1

Een van deze operators is MTS. Om melodieën te installeren, biedt het bedrijf een service genaamd "GOOD'OK". Om het te activeren, gebruikt u een van de verschillende voorgestelde nummers: 0550 of 9505 (ze zijn ontworpen voor oproepen vanaf een mobiel). De gebruikers van deze operator hebben ook de beschikking over het USSD-opdrachtnummer * 111 * 28 #. In het geval dat om de een of andere reden geen van de methoden om verbinding te maken met de service bij u past, gaat u naar de MTS-website en vindt u daar het Internet Assistant-zelfbedieningssysteem. Overigens kunt u dit systeem niet alleen gebruiken om de "Beep" te activeren, maar ook om uit te schakelen. Om te deactiveren, kunt u ook het USSD-verzoek * 111 * 29 # bellen. De kosten voor het aansluiten van de service bedragen 50 roebel en 50 kopeken, de annuleringskosten worden niet in rekening gebracht.

Stap 2

Beeline-abonnees kunnen pieptonen op hun mobiel wijzigen met behulp van de "Hallo"-service. Om het te activeren, moet u het nummer 0770 bellen en op de belknop drukken (het is de moeite waard om het gratis nummer voor deactivering te noteren - 0674090770). Nadat de abonnee is doorgekomen, moet hij de instructies van de operator of autoinformer volgen. In "Beeline" is de serviceverbinding gratis en wordt het geld alleen gebruikt voor gebruik. Gebruikers van het prepaid-vereffeningssysteem moeten dagelijks 1 roebel en 50 kopeken uitgeven aan betaling, en gebruikers van het postpaid-systeem moeten elke maand 45 roebel uitgeven.

Stap 3

Klanten van Megafon hebben veel meer diensten waarmee ze een melodie kunnen instellen in plaats van de vervelende piep. Een daarvan is bijvoorbeeld de "Music Box". Hiermee kun je een melodie of beltoon kiezen uit een enorme bibliotheek met liedjes en constant bijgewerkt. Daarnaast staat een speciale service "Music Channel" tot uw dienst. Hij maakt verbinding door 0770 te bellen (wacht op het antwoord van de autoinformer en druk dan op toets 5). Houd er rekening mee dat de activering van deze diensten (en trouwens niet alleen deze) mogelijk is dankzij het huidige systeem genaamd "Servicegids", evenals in het "Persoonlijke account". Abonnees kunnen meer te weten komen over de kosten van de "Music Box" en "Music Channel" op de officiële website van de operator.

Aanbevolen: