Pictogrammen Op De Telefoon Wijzigen

Inhoudsopgave:

Pictogrammen Op De Telefoon Wijzigen
Pictogrammen Op De Telefoon Wijzigen

Video: Pictogrammen Op De Telefoon Wijzigen

Video: Pictogrammen Op De Telefoon Wijzigen
Video: iOS 14 UITLEG hoe je je telefoon kan personaliseren! *tips, widgetsmith, app icon foto’s & meer!* 2024, April
Anonim

Een mobiele telefoon is allang niet meer alleen een telefoon. Nu is het een statusapparaat, waarvan het uiterlijk veel kan zeggen over de eigenaar. Gebruikers van de Sony Ericsson K750 kunnen het uiterlijk van hun mobiele telefoons aanzienlijk verbeteren door simpelweg de pictogrammen op het bureaublad te wijzigen.

Pictogrammen op de telefoon wijzigen
Pictogrammen op de telefoon wijzigen

Het is nodig

  • - een computer met internettoegang;
  • - Far Manager-programma;
  • - kabel om de telefoon op de computer aan te sluiten.

instructies:

Stap 1

Download het programma Far Manager naar uw computer. Dit programma is nodig om toegang te geven tot de systeembestanden van de telefoon. Stel permanente toegang tot het bestandssysteem in. Sluit hiervoor de telefoon aan op de computer met een servicekabel

Stap 2

Zoek het menu.ml-bestand op tpa / preset / system / menu /. Maak voor de zekerheid een reservekopie van dit bestand. Kopieer het menu.ml-bestand naar uw computer en bewerk het. Een gewone tekstverwerker Kladblok is geschikt om te wijzigen.

Stap 3

Om de menupictogrammen te wijzigen, zoekt u de volgende regels in het bestand: desktop_wap_icn desktop_wap_selected_icn Merk op dat u de pictogrammen moet wijzigen rekening houdend met de status van het menu, zijn activiteit of passiviteit. Daarom geeft het pos = "niet-geselecteerde" element het menupictogram in de passieve toestand aan, dat wil zeggen, wanneer de cursor er niet overheen zweeft. Dienovereenkomstig betekent pos = "geselecteerde" bron "een pictogram in de actieve modus, met de cursor erop.

Stap 4

Selecteer het te vervangen bestand. Om dit te doen, bereiden we van tevoren onze eigen versies van pictogrammen voor bestanden met de resolutie png, jpg, gif. Voor een inactief menu-item moet de afmeting 55x36 of 55x34 zijn (verhouding breedte x hoogte). Het actieve pictogram is respectievelijk 64x44 of 48x42.

Stap 5

Houd er bij het bewerken van pictogrammen rekening mee dat er in totaal 12 actieve en 12 passieve bestanden moeten zijn, dat wil zeggen in totaal 24 elementen. De bestandsnamen doen er niet toe, maar de resolutie moet behouden blijven. Het wordt ook aanbevolen om alleen bestandsnamen in kleine letters te gebruiken.

Stap 6

Upload de voorbereide pictogrammen naar de telefoonmap tpa / preset / system / menu /. Bewerk nu het menu.ml-bestand en vervang source = "internal" door source = "file". Plak het bewerkte menu.ml-bestand terug naar de telefoon en laad het opnieuw.

Aanbevolen: