Hoe Vind Je Gratis Kaarten Voor Navigators

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Gratis Kaarten Voor Navigators
Hoe Vind Je Gratis Kaarten Voor Navigators

Video: Hoe Vind Je Gratis Kaarten Voor Navigators

Video: Hoe Vind Je Gratis Kaarten Voor Navigators
Video: De Garmin Topo Pro Deutschland - kaarten voor de outdoor GPS 2024, Mei
Anonim

Navigators, die tot voor kort een overbodige luxe leken, hebben nu een sterke positie ingenomen bij veel automobilisten en niet alleen. Het is moeilijk om zeilers en piloten voor te stellen zonder dit apparaat.

Hoe vind je gratis kaarten voor navigators
Hoe vind je gratis kaarten voor navigators

Noodzakelijk

  • - het exacte model van uw navigator;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Om kaarten voor de navigator te vinden, moet u eerst het exacte model van uw apparaat bepalen. Veel productiebedrijven geven hun eigen kaarten voor hun producten uit om namaak en ongeoorloofd gebruik van apparaten te voorkomen. U kunt het model van de navigator vinden in de instructies voor het apparaat, op de merkverpakking ervan of rechtstreeks op de navigator zelf. Zoek naar stickers op het apparaat met informatie over het model, de serie en de fabrikant. U kunt de naam ook in het navigatormenu zien als deze nooit is bijgewerkt met niet-standaard firmware.

Stap 2

Navigatorkaarten kunnen worden gekocht bij de fabrikant van uw model of bij een bedrijf dat samenwerkt met de fabrikant. De prijzen zijn meestal vrij hoog, variërend van $ 50. en hoger. Daarom is de enige manier om gratis kaarten op internet te vinden, als iemand ze eerder heeft gekocht en vervolgens heeft besloten ze met iedereen te delen.

Stap 3

Je kunt gratis kaarten voor de navigator vinden op torrent-trackers. Ga naar de site of registreer u als u dergelijke bronnen nog niet eerder hebt gebruikt. Zoek de naam van de kaart. Kies degene die geschikt is voor uw model navigator en download naar uw computer. Mogelijk moet u meerdere trackers zoeken voor de gewenste kaart.

Stap 4

U kunt ook zoeken naar gratis kaarten om op andere sites te downloaden. Meestal slaan dergelijke bronnen verschillende software, applicaties, antivirussen en nog veel meer op. Maar de kans op het downloaden van een bestand met virussen neemt toe. Daarnaast is het nogal lastig om vooraf de kwaliteit van de content te beoordelen, in tegenstelling tot trackers, waar commentaar op torrents is toegestaan.

Stap 5

Nadat u de kaart hebt gevonden die u nodig heeft voor uw navigatormodel, hoeft u zich niet te haasten om deze op het apparaat te installeren. De kaart werkt niet zonder een licentiebestand. Je moet ook een crack-programma downloaden, dat meestal geschikt is voor een hele reeks van één fabrikant. Volg de instructies en voer alle benodigde gegevens in het programma in: het model van uw navigator, het serienummer van de gedownloade kaart en meer. Er wordt een speciaal bestand gegenereerd dat nodig is om de licentie te herkennen.

Aanbevolen: