Hoe De Batterij Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Batterij Te Sluiten?
Hoe De Batterij Te Sluiten?

Video: Hoe De Batterij Te Sluiten?

Video: Hoe De Batterij Te Sluiten?
Video: HOW To Close Your Watch Case WITHOUT a Case Press 2024, Mei
Anonim

Centrale verwarmingsbatterijen zijn zeker een must in een huis. Maar het probleem is dat ze erg lelijk zijn. Nee, er zijn moderne modellen die zich niet schamen om mensen te laten zien. Maar in het barre Russische klimaat zijn de beste en meest populaire gietijzeren "accordeons". Ze hebben de beste warmteoverdracht. Mee eens, hun uiterlijk is niet erg goed. Het is voor dergelijke batterijen dat decoratieve schermen zijn uitgevonden. Ze sluiten de batterij en bederven het interieur van de kamer niet en interfereren niet met de warmteoverdracht.

Hoe de batterij te sluiten?
Hoe de batterij te sluiten?

Noodzakelijk

  • - houten latten,
  • - rotan canvas,
  • - epoxylijm,
  • - meubelnietmachine,
  • - aluminium strips,
  • - kleine schroeven.

instructies:

Stap 1

Decoratieve schermen voor batterijen zijn gemaakt van verschillende materialen, van hout, plastic, gipsplaat, metaal. Het enige wat ze gemeen hebben is de aanwezigheid van gaten voor het ongehinderd binnendringen van warme lucht in de ruimte.

Stap 2

De basisregel voor het plaatsen van een decoratief scherm is de aanwezigheid van vrije ruimte tussen de vensterbank en het scherm (8-10 cm) en tussen het scherm en de vloer (8-10 cm), wat ook nodig is voor normale verwarming van de appartement. U kunt zelf een decoratief scherm maken. Meet de geschatte schermformaten voor uw batterij.

Stap 3

Houten latten van 3x5 cm opmeten en afzagen, de uiteinden van de latten in een hoek van 45 graden brengen, lijmen met epoxyhars, vastzetten met een meubelnietmachine.

Stap 4

Monteer een frame om het sierdoek uit de lamellen van 2x3 cm te spannen. Nieten de strips samen met epoxy en een nietmachine.

Stap 5

Week het rotanvel enkele uren in warm water om het buigzaam te maken. Span het canvas over een houten frame, zet het vast met kleine spijkers of een meubelnietmachine.

Stap 6

Nadat het frame is opgedroogd, schroeft u het met kleine schroeven vanaf de lamellen aan het frame. Het scherm is klaar. Om het scherm aan de accu te hangen, kun je de eenvoudigste methode gebruiken. Neem aluminium strips van 1, 5-2 cm breed, boor een gat aan het ene uiteinde ervan volgens de diameter van de schroeven die je hebt.

Stap 7

Buig de strips aan één kant (vanaf de zijkant van het gat) en bevestig ze op de gewenste hoogte met zelftappende schroeven aan het schermframe. Hang het frame dan gewoon over de accu. Je kunt de stroken ook aan het andere uiteinde vouwen, dan hangt het scherm steviger. Met deze methode kunt u het decoratieve scherm op elk moment van de batterij verwijderen als dat nodig is, bijvoorbeeld voor reiniging of reparatie.

Aanbevolen: