Voor- En Nadelen Van Roterende Slijpmachines

Inhoudsopgave:

Voor- En Nadelen Van Roterende Slijpmachines
Voor- En Nadelen Van Roterende Slijpmachines

Video: Voor- En Nadelen Van Roterende Slijpmachines

Video: Voor- En Nadelen Van Roterende Slijpmachines
Video: 4 1/2 In Abrasive Cut Off Disc Vs. Diamond Rim Cut Off Disc - Comparison and Cutting Speed Test 2024, Mei
Anonim

Als u graag een kopje aromatische koffie drinkt, moet u hoogstwaarschijnlijk een koffiemolen kopen, omdat de beste koffie wordt verkregen uit de bonen van hun eigen maling - zodat ze een minimum aan aroma en smaak verliezen.

Voor- en nadelen van roterende slijpmachines
Voor- en nadelen van roterende slijpmachines

De elektrische roterende koffiemolen is eenvoudig in gebruik en betaalbaar. Het principe van de werking is eenvoudig: een roterend mes maalt de koffiebonen die in de molen worden gegoten tot het formaat dat u nodig hebt.

De voordelen van roterende slijpmachines

- Lage prijs. De goedkoopste modellen zijn te vinden voor zelfs minder dan 1000 roebel.

- Makkelijk te gebruiken. Tijdens het malen van koffie is het erg moeilijk om iets verkeerd te doen met deze machine, omdat bij de meeste modellen de bediening met één knop wordt uitgevoerd.

- Laag energieverbruik. Het vermogen van de meeste modellen van dit type koffiemolen is ongeveer 150-250 W en de werksnelheid is erg hoog, dus uw elektriciteitsrekening zal praktisch niet stijgen.

- Mogelijkheid om niet alleen koffie te malen, maar ook andere producten, zoals kruiden, granen.

- Beschikbaarheid in de meeste modellen van eenvoudige beveiligingssystemen die de mogelijkheid uitsluiten om met een open deksel te beginnen.

Nadelen van roterende slijpmachines

- Bij het ontwerp van veel modellen van dergelijke koffiemolens worden plastic onderdelen gebruikt die gemakkelijk breken en snel falen.

- Een kleine opbrengst van het eindproduct. Heb je zo'n molen nodig als je koffie of iets anders op industriële schaal wilt malen?

- Ongelijkmatige maling.

- Onvermogen om het product nauwkeurig te doseren zonder extra apparaten.

- De molen moet heel voorzichtig worden schoongemaakt, omdat het mes in de container nergens door wordt bedekt en uw vingers kan verwonden.

Aanbevolen: