Cool Neon In Autodesign

Cool Neon In Autodesign
Cool Neon In Autodesign

Video: Cool Neon In Autodesign

Video: Cool Neon In Autodesign
Video: Neon Lights Love Heart Tunnel and Romantic Abstract Glow Particles 4K Moving Wallpaper Background 2024, Mei
Anonim

Autoliefhebbers streven ernaar om hun auto helder en gedenkwaardig te maken, met behulp van verschillende tuning-ideeën hiervoor. Koud flexibel neon is een van de meest populaire innovaties geworden onder degenen die hun auto willen "highlighten".

Cool neon in autodesign
Cool neon in autodesign

Vanwege het lage energieverbruik, de duurzaamheid, de vochtbestendigheid en de mogelijkheid om patronen te maken van flexibel neon, is het een zeer aantrekkelijk materiaal geworden dat LED's en duralight heeft vervangen.

U kunt flexibele neon op een auto gebruiken om het dashboard, de handgrepen, de pedalen in de cabine en de kofferbakverlichting te verlichten. Het is raadzaam om de bodemplaat alleen op lage sportwagens te versieren, omdat zij degenen zijn die baat hebben bij dit soort verlichting.

Om flexibele koude neon op een auto te installeren, heeft u een snoer, speciale adapters, connectoren en omvormers nodig. Het neonsnoer is gemakkelijk te knippen en te buigen, zodat u koud neon met uw eigen handen kunt installeren zonder vakmensen.

Het neon snoer zit vast met lijm, het is ook mogelijk om een draad met een speciale strip aan te schaffen voor montage op het dashboard.

Stroomvoorziening van flexibele koude neon is mogelijk door een omvormer die is aangesloten op de sigarettenaansteker, of energie verbruikt uit batterijen. Voor 5 meter flexibele koude neon is één omvormer nodig van 12 V. Op de draad worden één of meerdere connectoren gesoldeerd, waarop het neonsnoer wordt aangesloten.

Om flexibel koud neon aan elkaar of aan een connector te solderen, is het noodzakelijk om de mantel van het snoer door te snijden, dikke draden aan elkaar te solderen en twee kleine draden samen te draaien, ze van elkaar en van de hoofddraad te isoleren, wikkel de structuur met elektrische tape.

Het ontwerp van koud neon op een auto is absoluut mogelijk, omdat je zelfs draden van verschillende kleuren aan elkaar kunt solderen en meerdere snoeren tegelijkertijd op de omvormer kunt aansluiten.

Aanbevolen: