Een Nummer Verbieden?

Inhoudsopgave:

Een Nummer Verbieden?
Een Nummer Verbieden?

Video: Een Nummer Verbieden?

Video: Een Nummer Verbieden?
Video: #329: Jaarverbod in Bouwmarkt [OPDRACHT] 2024, Mei
Anonim

Velen van ons worden, en vrij vaak, geconfronteerd met een onaangename situatie wanneer een onbekende abonnee ons belt op een mobiele telefoon en op zijn best stil is, en er zijn slechtere opties - we kunnen per ongeluk horen van een anonieme "weldoener" zowel beledigingen als vloeken, en bedreigingen. Bovendien kunnen oproepen op elk, soms het meest ongelegen moment van de dag worden gehoord. In principe is er niets om je over te verbazen: we hebben in ons leven veel "stationaire" telefoonhooligans gezien. Maar hoe bescherm je jezelf tegen een verspilling van gezondheid en zenuwen?

Een nummer verbieden?
Een nummer verbieden?

instructies:

Stap 1

U kunt natuurlijk ook gewoon de telefoon niet opnemen als het nummer van de beller niet in het telefoonboek staat. U kunt uzelf redden van een bijzonder vervelende abonnee door uw telefoonnummer te wijzigen. Maar het is duidelijk dat dergelijke methoden een aantal ongemakken veroorzaken.

Stap 2

De meeste grote mobiele operators bieden met meer of minder enthousiasme abonnees "Black List"- of "Black and White List"-diensten aan, waarmee ze de nummers van ongewenste abonnees kunnen blokkeren. De functie "Blacklist" blokkeert die nummers die u ongewenst acht. De functie "Witte lijst" daarentegen laat alleen de nummers die u opgeeft beschikbaar, de rest is onderhevig aan blokkering.

Stap 3

Als alternatief kunt u een telefoon kopen met een ingebouwde Blacklist-functie. Dan wordt u niet lastig gevallen door telefoontjes van een telefonische pester of een opdringerige beller. De praktijk leert dat het nog steeds beter is om te vertrouwen op telefoons dan op de diensten van mobiele operators. Bij het kopen van een nieuwe mobiel moet u in ieder geval aan de verkoper vragen of deze functie beschikbaar is, vooral omdat veel moderne modellen ermee zijn uitgerust.

Stap 4

Er is nog een andere manier om jezelf te beschermen tegen vervelende telefoontjes, deze wordt actief gebruikt door gevorderde jongeren. Het downloadt verschillende programma's van internet die abonnees beschermen tegen verschillende mobiele spam. U kunt bijvoorbeeld programma's zoals CallFilter of BlackListCaller op uw mobiele telefoon installeren, die, na het invoeren van een ongewenst nummer, automatisch oproepen afbreken.

Aanbevolen: