Populaire Selfie-apps Op Smartphone

Populaire Selfie-apps Op Smartphone
Populaire Selfie-apps Op Smartphone

Video: Populaire Selfie-apps Op Smartphone

Video: Populaire Selfie-apps Op Smartphone
Video: Лучшие альтернативные приложения для камеры для Android - обзор 2021 года 2024, Mei
Anonim

Selfie (van het Engelse Zelf - zelf, zichzelf, zelf) is een populaire richting in fotografie onder jonge mensen, wanneer een persoon zichzelf fotografeert met behulp van reflectie in de spiegel of verschillende functies op de telefoon. Om van je foto een succes te maken, staat de smartphone app store boordevol gratis foto-editors. Het enige dat overblijft is om de juiste functionaliteit te kiezen en te genieten van zelfportretten.

Populaire selfie-apps op smartphone
Populaire selfie-apps op smartphone

Om gratis fotocorrectietoepassingen te downloaden, gaat u naar de PlayMarket-winkel op uw telefoon, selecteert u Toepassingen en klikt u op het filter Gratis.

De favoriete applicatie voor zelfportretten is "Retrica" geworden. Het voordeel van het programma is het gebruiksgemak en de mogelijkheid om de voltooide foto onmiddellijk te delen via Viber, sms, Instagram, enz. Gratis filters voor kleurcorrectie in Retrice 12 stuks: zwart-wit, sepia, polaroid-effect, roze zonsondergang, enz. De rest zal moeten kopen. Prijzen variëren van 58 tot 179 roebel. voor een extra filter. De gratis twaalf zijn echter voldoende om je ogen te laten glanzen en je tanden merkbaar witter te maken. Met de "collage"-functie waan je je in een fotomachine. Kijk in je telefoon als een spiegel en maak afwisselend foto's! Het pauze-interval tussen opnamen is instelbaar van 0,5 tot 2 seconden.

U kunt voor uzelf een virtuele tweeling maken met het programma "Photo Mirror (Photo Editor)". Met ongeveer 30 kleurfilters en meer dan 50 frames kun je unieke spiegeleffecten van links naar rechts creëren, het beeld van boven naar beneden reflecteren, enz. Je kunt een foto van jezelf maken en meteen beginnen met bewerken, of je kunt kiezen uit een galerij met al een keer gemaakte foto's of een foto downloaden van een computer en deze naar wens aanpassen. Het biedt gebruikers ook romantische of grappige stickers die wat spontaniteit aan foto's zullen toevoegen.

De applicatie YouCam Perfect helpt je om je teint te verbeteren en kleine huidonvolkomenheden te elimineren. Een paar tikken op de sensor - en de huid wordt onmiddellijk mat en stralend. Er is een mogelijkheid tot groepsbewerking van gezichten voor het geval u foto's maakt met vrienden. Een reeks stijlvolle kaders en collages geven je het gevoel dat je een fotomodel bent, en het retoucheereffect verwijdert onnodige objecten op de achtergrond. Een van de interessante tools van de editor is het verlengende effect van de benen. Het kan worden gebruikt om foto's van volledige lengte te bewerken.

Aanbevolen: