Hoe Maak Je Kabel-tv?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Kabel-tv?
Hoe Maak Je Kabel-tv?

Video: Hoe Maak Je Kabel-tv?

Video: Hoe Maak Je Kabel-tv?
Video: How to Create your own Cable TV channel and combine with existing Cable TV or Antenna TV on Coax 2024, Mei
Anonim

Kabeltelevisie is een televisie-uitzendingsmodel waarbij het televisiesignaal wordt gedistribueerd met behulp van een signaal van hoge kwaliteit dat via een kabel wordt verzonden. De ontwikkeling van televisietechnologie heeft ertoe geleid dat er een grote selectie van bedrijven is die deze dienst aanbieden.

Hoe maak je kabel-tv?
Hoe maak je kabel-tv?

instructies:

Stap 1

Om kabeltelevisie in huis te halen, moet je allereerst een leverancier kiezen en daar een overeenkomst mee sluiten. Bestudeer zorgvuldig alle clausules van de overeenkomst, omvatten de kosten van aansluiting bijvoorbeeld het leggen van een kabel in het appartement, het opzetten van kanalen, technische ondersteuning, enz. Let ook op de volgorde waarin het contract wordt beëindigd.

Stap 2

Nadat u een contract hebt gesloten, moet u de benodigde kabel kopen om deze in het appartement te leggen. Koop ook een splitter als je meerdere tv's in je appartement hebt. U hoeft hiervoor niet extra te betalen, aangezien u voor het access point betaalt. De kabel kan zowel coaxiaal als glasvezel gebruikt worden.

Stap 3

Leg de kabel, het is raadzaam om deze onder de plint te "bewaren" om verdere mechanische schade te voorkomen. Installeer splitters en sluit de signaalbron aan op de ene uitgang en de kabels die op de tv worden aangesloten op de andere.

Stap 4

Als je een extra settopbox hebt, sluit deze dan ook aan op de tv-ontvanger. Hiermee kun je een tv-programma opnemen, een live-uitzending pauzeren en na een tijdje vanaf deze plek verder kijken. Stem zenders af en geniet van het kijken.

Stap 5

U kunt ook kabel-tv aansluiten op uw pc. Koop een tv-tuner. Sluit hem aan op uw computer en installeer automatisch de benodigde stuurprogramma's. Verbind de tv-tuner en settopbox met een infraroodzender. Ga vervolgens op uw pc naar "Start" en klik op "Uitvoeren". Voer de opdracht "TV-signaalinstelling" in. In het dialoogvenster dat verschijnt, is het instellingenmenu voor kabel-tv beschikbaar. Programmeer de gewenste zenders, pas de helderheid aan en sla op. Je kunt beginnen met kijken.

Aanbevolen: