Hoe Bonusminuten Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe Bonusminuten Te Controleren
Hoe Bonusminuten Te Controleren

Video: Hoe Bonusminuten Te Controleren

Video: Hoe Bonusminuten Te Controleren
Video: KINO KIKA BOBI WINE AKOZE KANO MUSEVENI ATOMEDE 2024, Mei
Anonim

Momenteel zijn er veel mobiele operators die op alle mogelijke manieren proberen nieuwe abonnees aan te trekken en oude te behouden. Klanten krijgen verschillende aantrekkelijke pakketten en diensten aangeboden en onlangs is de Bonus Minutes-actie verschenen. De manier waarop u uw bonus en gebruik controleert, is afhankelijk van uw provider.

Hoe bonusminuten te controleren
Hoe bonusminuten te controleren

instructies:

Stap 1

Stuur een gratis bericht met nummers "5010" naar nummer 5010 als je abonnee bent van het "Megafon" netwerk en bonusminuten wilt krijgen. U kunt zich ook aanmelden voor het bonusprogramma door te bellen naar 0510, een combinatie te kiezen op de telefoon * 115 # of via het Service Guide-systeem op de Megafon-website. Verder zal bij elke aanvulling van uw mobiele telefoon het aantal bonussen op uw account toenemen. Om het aantal bonusminuten te controleren, moet u een gratis sms-bericht met het nummer "0" naar nummer 5010 sturen of * 115 # in uw telefoon bellen.

Stap 2

Ga naar de MTS-website https://www.bonus.mts.ru/, waar u het registratieformulier invult om deel te nemen aan het bonusminutenprogramma. U kunt ook een SMS-bericht met de tekst "10" naar 4555 sturen, waarna u een reactie ontvangt met informatie over het wachtwoord. MTS-bonussen worden aan u gecrediteerd voor elke aanvulling van uw account, gebruik van de Home Internet-service, betaling voor aankopen met MTS MasterCard-kaarten van verschillende banken, enz. Daarnaast worden er extra bonussen verstuurd voor het invullen van de vragenlijst, het uitnodigen van vrienden en verjaardagen.

Stap 3

Om het aantal gratis minuten te controleren, kiest u * 100 * 2 # op uw telefoon en drukt u op de belknop. U kunt ook inloggen op de opgegeven site en naar uw persoonlijke account gaan, waarmee u uw bonusaccount kunt beheren. Voor Oekraïense abonnees van de MTS-operator, om de bonusminuten te controleren, moet u vertrouwd raken met de informatie op de website https://www.mts.com.ua/rus/mymts_bonus.php, bel * 777 * 1 # of stuur een lege sms naar 102172.

Stap 4

Neem deel aan het bonusprogramma van de operator “nummers. Om het aantal vrije minuten te controleren, kiest u de combinatie # 106 # en drukt u op de belknop.

Aanbevolen: