Hoe Maak Je Een Sneeuwscooter Op Sporen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Sneeuwscooter Op Sporen
Hoe Maak Je Een Sneeuwscooter Op Sporen

Video: Hoe Maak Je Een Sneeuwscooter Op Sporen

Video: Hoe Maak Je Een Sneeuwscooter Op Sporen
Video: Kan Klaas sneller een sneeuwhelling op dan een skilift? - Stap 1 2024, April
Anonim

Een track-sneeuwscooter is een geweldige manier om over besneeuwde wegen te komen. Tracks zijn, in tegenstelling tot ski's, ontworpen voor rijden in diepe sneeuw en oneffen terrein. Om geld te besparen, kunt u zelf zo'n voertuig maken.

Hoe maak je een sneeuwscooter op sporen
Hoe maak je een sneeuwscooter op sporen

Noodzakelijk

  • - sneeuwscooterframe;
  • - motor;
  • - wielen;
  • - stoel;
  • - sturen;
  • - rupsband.

instructies:

Stap 1

Maak een schets van een sneeuwscooter. Teken op de schets het deel van de sneeuwscooter, dat de besturing of besturing is, en het tweede deel - de besturing. Teken vervolgens aanvullende tekeningen voor de locatie van onderdelen en onderdelen in de voorkant van de sneeuwscooter en op een aparte tekeningenschets een gedetailleerd plan voor de achterkant van de sneeuwscooter.

Stap 2

Schaf de benodigde sneeuwscooter onderdelen aan. Als u zelf iets kunt doen, dan is dit ook toegestaan. Bovendien zal het maken van bijvoorbeeld een frame zelfs voor een beginnende meester niet moeilijk zijn. Het belangrijkste is dat het materiaal voor het frame sterk genoeg is.

Stap 3

Monteer de sneeuwscooter aan de hand van de schematische afbeelding. Las de framedelen, sluit de motor, wielen, stoel, stuursysteem aan.

Stap 4

Plaats de baan op de wielen. De tape moet aan de ene kant van rubber zijn om wegglijden op de wielen te voorkomen, en aan de andere kant moet de tape stoppen of tape-spikes hebben. De beugels helpen voorkomen dat de tape in de sneeuw rolt.

Stap 5

Het ontwerp van de rupsband is afhankelijk van de wieluitlijning. De meest voorkomende opties zijn wielen die parallel aan elkaar staan en wielen die achter elkaar staan. Als u de laatste versie van het ontwerp van de sneeuwscooter hebt gekozen, mag het stuurgedeelte niet worden overbelast met zware onderdelen, anders is de sneeuwscooter niet wendbaar.

Aanbevolen: