Een Nexx-speler Flashen

Inhoudsopgave:

Een Nexx-speler Flashen
Een Nexx-speler Flashen

Video: Een Nexx-speler Flashen

Video: Een Nexx-speler Flashen
Video: INNA - Flashbacks (Official Audio) 2024, April
Anonim

De meeste mp3-spelers lenen zich goed voor het flashen. Het helpt de stabiliteit van het apparaat te verbeteren, bepaalde functies toe te voegen en zelfs het apparaat te herstellen als het niet meer werkt.

Een nexx-speler flashen
Een nexx-speler flashen

Noodzakelijk

MPTool

instructies:

Stap 1

Als u een nexx mp3-speler moet flashen, download dan eerst het flash-programma en de juiste softwareversie. Ga hiervoor naar de bron https://www.nexxdigital.ru/support/firmware, selecteer het gewenste model en download.

Stap 2

Pak het gedownloade archief uit in een aparte map. Bereid uw mp3-speler voor op firmware. Laad uw apparaat volledig op en sluit het aan op uw computer. Gebruik hiervoor een USB-kabel.

Stap 3

Open de inhoud van de map waarin u het gedownloade archief met het programma hebt uitgepakt. Voer het bestand Factory4.exe uit en wacht tot het programmavenster van MPtool wordt geopend. Druk op de Menu-knop op de speler en selecteer de MSC-bedieningsmodus. Na een tijdje zou er een gele cirkel moeten verschijnen in het eerste venster van het programma.

Stap 4

Klik op de Firmware Feature-knop aan de rechterkant van het werkvenster. Wacht tot je mp3-speler is opgeruimd. Houd er rekening mee dat alle gegevens worden verwijderd, dus zorg vooraf voor hun veiligheid.

Stap 5

De firmware van de speler wordt automatisch gewijzigd naar de versie die in de programmamap staat. Als u een andere versie van de software wilt installeren, vervangt u de bestanden met de.bin-extensie door de bijbehorende bestanden van de andere firmware. Wanneer het proces is voltooid, wordt een groen vinkje weergegeven in het MPtool-venster.

Stap 6

Sluit het programma en verwijder veilig je mp3-speler. Start het apparaat opnieuw op en controleer of het werkt. Als er een fout verschijnt wanneer u informatie naar de speler probeert te kopiëren, formatteer dan de geheugenkaart van dit apparaat. Sluit hem aan op uw computer en open het menu "Deze computer". Klik met de rechtermuisknop op het spelerpictogram en selecteer "Formatteren". Gebruik het FAT16-bestandssysteem. In Windows XP wordt het gewoon FAT genoemd.

Aanbevolen: