Hoe Hamachi Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Hamachi Te Spelen
Hoe Hamachi Te Spelen

Video: Hoe Hamachi Te Spelen

Video: Hoe Hamachi Te Spelen
Video: How To Use LogMeIn Hamachi (TUTORIAL 2019) 2024, September
Anonim

Hamachi is een programma waarmee u virtuele lokale netwerken tussen internetgebruikers kunt maken.

Hoe hamachi te spelen
Hoe hamachi te spelen

Noodzakelijk

  • - Hamachi-programma
  • - toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Alle spelers moeten dezelfde versie van het hamachi-programma downloaden en installeren. Er is een gratis basisversie van het programma, dus deze stap is eenvoudig.

Stap 2

Door het programma uit te voeren, kunt u verbinding maken met de bestaande netwerken van spelers, meer te weten komen over de verbindingsinstellingen op de sites die zijn gewijd aan uw favoriete spel. Als gebruikers al een netwerk voor de game hebben gemaakt, dan schrijven ze hierover op de game- en clansites.

Stap 3

U kunt zelf een lokaal virtueel netwerk maken voor uw vrienden. In hamachi wordt het maken van een netwerk bijna met één klik gedaan, stel de naam van het netwerk in en vertel het aan je vrienden via e-mail, ICQ of per telefoon. Door hamachi te starten en te zoeken op netwerknaam, kunnen uw vrienden nu verbinding met u maken.

Stap 4

Alle verbonden gebruikers verschijnen in de lokale chat, elk van hen krijgt een ip-adres toegewezen, dat direct in het hamachi-venster naast de gebruikersnaam wordt aangegeven.

Stap 5

Spreek in de chat af welk spel je gaat spelen, spreek de versie van het spel af en wie de server wordt. Een server is een computer waar andere spelers algemene gegevens over het spel vandaan halen. De server draagt een hogere belasting dan de computers van andere gebruikers, dus het is logisch om een persoon met een krachtigere computer te kiezen om de rol van het starten van het spel te spelen.

Stap 6

Vervolgens start de persoon die de computer voor de server levert het spel en start het multiplayer-spel, waarbij hij de serverrol voor zichzelf kiest. In de hamachi-chat informeert hij de spelers over het begin van de server, de rest start hetzelfde spel en sluit zich aan bij het lokale spel. In sommige spellen wordt hiervoor het server-ip gebruikt (neem het van het hamachi-programma, niet het echte ip van de servercomputer), in andere de naam van de server.

Aanbevolen: