Hoe Te Spelen Op Twee Psp

Inhoudsopgave:

Hoe Te Spelen Op Twee Psp
Hoe Te Spelen Op Twee Psp

Video: Hoe Te Spelen Op Twee Psp

Video: Hoe Te Spelen Op Twee Psp
Video: PSP GAME SHARING (tutorial) 2024, Mei
Anonim

In verschillende gevallen is het mogelijk om hetzelfde spel op verschillende PlayStation Portable-consoles te spelen, maar een vereiste is altijd de aanwezigheid van ten minste één game-schijf in de drive. Merk ook op dat illegale kopieën van de spellen niet online beschikbaar zijn.

Hoe te spelen op twee psp
Hoe te spelen op twee psp

Noodzakelijk

  • - schijf met het spel;
  • - Wifi verbinding.

instructies:

Stap 1

Speel hetzelfde spel op verschillende consoles, zorg ervoor dat de schijven zich in de UMD-stations van de apparaten bevinden en schakel wifi in op beide consoles. Houd er rekening mee dat een gelicentieerde game-schijf in beide apparaten moet worden geplaatst, en de optie wanneer een schijf wordt gebruikt in geflitste apparaten om games zonder licentie van afbeeldingen uit te voeren, zal hier niet helpen.

Stap 2

Schakel de "Multiplayer" -modus in op het ene apparaat, selecteer op het tweede in dit menu "Doe mee aan het spel" nadat het systeem klaar is met scannen naar beschikbare netwerkapparaten. Wacht tot het spel automatisch start of je een speciaal menu hebt om het te starten.

Stap 3

Gebruik de speciale functie voor het overbrengen van gegevens via het Wi-Fi-netwerk "Game Sharing" als er slechts één schijf met het spel is. Deze technologie zorgt voor de overdracht van sommige gamebestanden naar de console, die deze game niet heeft, waardoor de speler de benodigde elementen kan bekijken. Deze functie is mogelijk niet op alle modellen beschikbaar, dus controleer beide bijlagen ervoor.

Stap 4

Plaats het in de UMD-drive van een van de consoles en selecteer de optie "Netwerk" / Netwerk in het menu van het lopende spel. Selecteer een verbinding met de functie Game Sharing (of Share Game - in sommige versies van apparaatfirmware). Activeer op de tweede PlayStation Portable de coöp-optie in de Game-sectie, die al in het hoofdmenu van het apparaat zelf staat.

Stap 5

Wacht tot het einde van de netwerkscan en selecteer de verbinding met de game van de eerste console. Bevestig de aanvraag en klik op "OK" op beide STB's. Maak de juiste instellingen voor de spelers, geef de benodigde gegevens op om door te gaan, waarna het spel door jou of automatisch wordt gestart. Houd er rekening mee dat u en de tweede speler dicht genoeg bij elkaar moeten zijn om de signaalsterkte te behouden.

Aanbevolen: