Hoe Te Spelen Met Een Joystick In

Hoe Te Spelen Met Een Joystick In
Hoe Te Spelen Met Een Joystick In

Video: Hoe Te Spelen Met Een Joystick In

Video: Hoe Te Spelen Met Een Joystick In
Video: 🔧How To Play All PC Games With Any Controller or Generic USB Gamepad [X360CE]✔️ | 2021 2024, Mei
Anonim

Elke gamer weet dat een joystick veel handiger is dan een toetsenbord en muis voor het besturen van game-objecten. Dit is niet verrassend, want als het toetsenbord voornamelijk is ontwikkeld voor het invoeren van tekst en de muis om in de grafische schaal van het besturingssysteem te werken, dan is de joystick precies uitgevonden en verbeterd voor de meest gemakkelijke besturing van alle soorten schepen, vliegtuigen, auto's en helden in verschillende spellen.

Hoe te spelen met een joystick
Hoe te spelen met een joystick

Niet elke game biedt echter een joystickfunctie. In de instellingen van sommige is deze optie niet voorzien. Maar zelfs in dit geval hebben de gelukkige eigenaren van de joystick een uitweg: er zijn programma's waarmee de joystick toetsaanslagen kan emuleren. Hierdoor kun je een comfortabele joystick gebruiken, terwijl het spel er volledig op kan vertrouwen dat de gamer de toetsenbordtoetsen blijft indrukken. Ze laten je bijvoorbeeld games spelen met een joystick die dit niet ondersteunt, zoals programma's zoals Xpadder of JoyToKey. Het gebruik ervan is niet moeilijk:

  1. Start na de installatie het programma en verbind de joystick met de computer.
  2. Voor de joystick moet u een profiel maken waarin de configuratie wordt opgeslagen
  3. Stel de overeenkomst in tussen joystickknoppen en toetsenbordtoetsen die zullen worden geëmuleerd.
  4. De installatie is voltooid, nu kun je elk spel met een joystick spelen

Als de game besturing met een joystick of een andere gamepad ondersteunt, is ook configuratie vereist. In dit geval is het in het spel zelf noodzakelijk om aan te geven dat de joystick in het systeem aanwezig is, evenals om de waarde van de knoppen en bedieningselementen in te stellen - de acties die ermee overeenkomen in het spelproces. In de instellingen van elk spel bestaat zo'n item en kun je verschillende besturingsparameters instellen met behulp van de joystick. Na het voltooien van de instellingen en het opslaan van de parameters, kunt u beginnen met spelen met een handige gamepad.

Aanbevolen: