Hoe Te Beginnen Met Het Spelen Van World Of Tanks In

Inhoudsopgave:

Hoe Te Beginnen Met Het Spelen Van World Of Tanks In
Hoe Te Beginnen Met Het Spelen Van World Of Tanks In

Video: Hoe Te Beginnen Met Het Spelen Van World Of Tanks In

Video: Hoe Te Beginnen Met Het Spelen Van World Of Tanks In
Video: ГЛАВНЫЙ ПРЕМ ТАНК НА ЗАМЕНУ ИГРОКАМ WoT! ЛАЙФХАК НА ИМБУ в World of Tanks 2024, Mei
Anonim

World of Tanks is een van de meest populaire multiplayer-spellen waarbij de gebruiker tijdens de Tweede Wereldoorlog kan deelnemen aan online gevechten.

Hoe begin je met het spelen van World of Tanks in 2017
Hoe begin je met het spelen van World of Tanks in 2017

Wereld van tanks

World of Tanks verscheen relatief recent en heeft al een leger fans verzameld. Zelfs volwassenen, succesvolle mensen hebben hier iets te doen. Helaas begrijpen onervaren spelers het spel zelf misschien niet en verlaten ze het, en voor maximaal plezier moet je alle aspecten van dit populaire multiplayer-spel begrijpen.

Een spel starten in World of Tanks

Natuurlijk heeft de gebruiker eerst maar één taak: de client downloaden, registreren op de officiële website en de game installeren. Na de installatie kunt u het uitvoerbare bestand uitvoeren. Er verschijnt een speciaal venster waarin u de inloggegevens van de gebruiker moet invoeren, namelijk de login en het wachtwoord die zijn opgegeven bij het registreren van een account op de World of Tanks-website. Daarna begint het spel zelf direct.

Eerst bevindt de speler zich in de hangar, waar hij apparatuur kan kopen, verkopen, een bemanning kan inhuren en kan communiceren met andere spelers die online zijn. Natuurlijk, zoals bij de meeste multiplayer-games, is er hier ervaring. Als je er een bepaald bedrag van hebt verzameld, kun je nieuwe uitrustingen, uitrustingen, enz. openen. In de hangar kan de speler het uiterlijk van tanks veranderen, nieuwe kopen of onnodige verkopen.

Nadat het spel is gestart, ziet de gebruiker het zogenaamde gevechtsscherm, waar alle basisinformatie wordt weergegeven. Met deze informatie kun je beter navigeren op het slagveld, informatie ontvangen over de staat van je eigen uitrusting, de kaart en de bewegingen van tegenstanders observeren. Uiteraard wordt direct het zicht en de hoeveelheid beschikbare munitie weergegeven. Helemaal bovenaan het scherm staat de teamscore.

Daarnaast moeten er een paar woorden worden gezegd over de besturing in het spel. Natuurlijk is het in principe vergelijkbaar met de meeste moderne shooters (de toetsen W, A, S, D worden gebruikt voor beweging en de linkermuisknop wordt gebruikt om te schieten), maar hier heeft het ook zijn eigen eigenaardigheden. Door bijvoorbeeld te dubbelklikken op de F-knop, gaat de tank van de speler achteruit. Met de Shift-knop kun je overschakelen naar de sluipschuttermodus en de C-toets is verantwoordelijk voor het herladen.

U kunt target snapping inschakelen met de rechtermuisknop. Camerabesturing is niet anders dan actiegames, shooters en andere games. Om de camera te bedienen kun je de computermuis of de pijltjes op het toetsenbord gebruiken. Al het bovenstaande zal je helpen om World of Tanks te gaan spelen.

Aanbevolen: