Een Persoon Op De Zwarte Lijst Zetten?

Inhoudsopgave:

Een Persoon Op De Zwarte Lijst Zetten?
Een Persoon Op De Zwarte Lijst Zetten?

Video: Een Persoon Op De Zwarte Lijst Zetten?

Video: Een Persoon Op De Zwarte Lijst Zetten?
Video: Mag bank klant op zwarte lijst zetten? 2024, April
Anonim

Gebruikers van sociale netwerken kunnen de toegang tot hun pagina beperken voor personen met wie ze niet graag communiceren, evenals voor de auteurs van reclame- en spammailings. Weg met vervelende uitnodigingen door het contact toe te voegen aan de negeerlijst - aan de zwarte lijst.

Een persoon op de zwarte lijst zetten?
Een persoon op de zwarte lijst zetten?

instructies:

Stap 1

Zoek in het sociale netwerk "VKontakte" in het menu aan de linkerkant de knop "Mijn instellingen", klik. Selecteer op de nieuwe pagina het tabblad "Blacklist" en schrijf de naam of id van de contactpersoon in het invoerveld. Als je een naam invoert, verschijnt op de volgende pagina een lijst met alle dragers van de naam, selecteer een persoon en klik op de knop rechts van het contact ("Toevoegen aan banlijst").

Stap 2

Klik in het sociale netwerk "Facebook", rechtsboven op uw foto, selecteer in het menu het pad "Account" - "Privacy-instellingen". Scroll naar de onderste regel en vind de link "Blokkeerlijsten". Ga ernaartoe en voer in de eerste regel de naam in van de contactpersoon van wie u geen berichten wilt ontvangen, of zijn e-mail op de tweede regel. Klik na het invoeren op de knop "Deze gebruiker blokkeren". Voer hieronder in de paragraaf "App-uitnodigingen blokkeren" de gebruikersnaam in van wie u geen uitnodigingen voor applicaties wilt ontvangen. Geef in de kolom 'Uitnodigingen voor evenementen blokkeren' aan van wie je geen uitnodigingen voor evenementen wilt ontvangen. In deze grafieken vindt blokkering plaats zonder aanvullende bevestiging.

Aanbevolen: