Een Mobiel Nummer Op De Zwarte Lijst Zetten

Inhoudsopgave:

Een Mobiel Nummer Op De Zwarte Lijst Zetten
Een Mobiel Nummer Op De Zwarte Lijst Zetten

Video: Een Mobiel Nummer Op De Zwarte Lijst Zetten

Video: Een Mobiel Nummer Op De Zwarte Lijst Zetten
Video: Zo zet je al je contacten over naar je nieuwe Android-toestel 2024, Mei
Anonim

De blacklist-functie was voorheen op een groot aantal mobiele apparaten aanwezig. Na verloop van tijd hebben de meeste telefoonbedrijven deze instelling uit hun telefoonsoftware verwijderd. De mogelijkheid om oproepen van ongewenste bellers te blokkeren kan echter worden geactiveerd door speciale applicaties te installeren.

Een mobiel nummer op de zwarte lijst zetten
Een mobiel nummer op de zwarte lijst zetten

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon deze optie niet heeft voordat u een applicatie van derden installeert. Ga hiervoor naar "Instellingen" - "Oproepen" van het apparaat en zoek het item met de naam "Zwarte lijst" of "Ongewenste nummers", afhankelijk van het model van het apparaat.

Stap 2

Als deze optie op uw telefoon aanwezig is, gebruikt u de telefooninterface om het onnodige nummer aan de blokkeerlijst toe te voegen. Klik op "Toevoegen" en geef de positie op uit de lijst met contacten die u in deze optie wilt opnemen. Sla uw wijzigingen op. Nu krijgt de gebruiker die uw telefoon wil bellen een bezettoon elke keer dat hij het nummer kiest.

Stap 3

Als deze optie niet aanwezig is, voegt u het nummer met een speciaal programma toe aan de zwarte lijst. Ga naar de app store van uw apparaat - Play Market voor Android, AppStore of iTunes voor iOS en Market voor Windows Phone. Voer bovenaan het scherm de zoekterm "Blacklist" in en wacht tot de resultaten verschijnen.

Stap 4

Er zijn verschillende programma's om de optie te activeren, afhankelijk van het platform. Voor Android is een goed hulpprogramma Calls Blacklist, dat niet alleen oproepen, maar ook sms blokkeert. Het programma verbruikt een minimale hoeveelheid bronnen en heeft geen invloed op de snelheid van uw apparaat. Er is een iBlacklist-applicatie voor de iPhone, die echter alleen werkt met gejailbreakte apparaten. Voor Windows Phone wordt vaak het Blacklist-programma gebruikt.

Stap 5

Klik op de knop "Installeren" op de pagina van het geselecteerde hulpprogramma. Nadat de installatie is voltooid, start u het programma met behulp van het pictogram op het hoofdscherm. Gebruik de opties op het display om het onnodige nummer uit het telefoonboek van het apparaat toe te voegen.

Stap 6

In het veld "Instellingen" kunt u blokkeeropties selecteren - of u nu sms wilt ontvangen van een geblokkeerd nummer of alle pogingen van de abonnee om contact met u op te nemen volledig wilt blokkeren. Sla uw wijzigingen op. De zwarte lijst optie is nu geactiveerd.

Aanbevolen: